چهارشنبه ۰۳ تیر ۱۴۰۵
الأربعاء ٠٩ محرم ١٤٤٨
Wednesday 24 June 2026
متن خبر

حمله ارتش اسرائیل به ضاحیه جنوبی بیروت

یکشنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۵
حمله ارتش اسرائیل به ضاحیه جنوبی بیروت
ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که ضاحیه جنوبی بیروت را با ادعای هدف قرار دادن زیرساخت‌های حزب‌الله بمباران کرده است؛ حمله‌ای که ساعاتی پس از عملیات پهپادی حزب‌الله علیه شمال فلسطین اشغالی انجام شد.

به گزارش خبرگزاری آگاه به نقل از الجزیره، ارتش رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای در تلگرام اعلام کرد که ضاحیه جنوبی بیروت را هدف حمله قرار داده و مدعی شد هدف این عملیات، «زیرساخت‌های» وابسته به حزب‌الله بوده است.

هم‌زمان، در بیانیه‌ای مشترک از سوی «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و «یسرائیل کاتس» وزیر جنگ این رژیم ادعا شد که این حمله در واکنش به شلیک از سوی حزب‌الله به داخل اراضی اشغالی صورت گرفته است.

رژیم صهیونیستی از زمان توافق آتش‌بس در ماه آوریل، بار‌ها این توافق را نقض کرده و ضمن پیشروی و اشغال بخش‌هایی از جنوب لبنان، حملات هوایی مرگباری را نیز به‌صورت روزانه علیه مناطق مختلف این کشور انجام داده است.

انتهای خبر/255580/

اخبار اقتصادی
آژانس مسافرتی سلام پرواز ایرانیان
اخبار اجتماعی
فروشگاه اینترنتی سفیر