دوشنبه ۰۶ مهر ۱۴۰۵
الاثنين ١٧ ربیع‌الثانی ١٤٤٨
Monday 28 September 2026
متن خبر

رئیس دانشگاه ازاد اسلامی بندرلنگه: با دشمنی که رهبر و مردم کشورمان را به شهادت رسانده نمی‌توان به توافق رسید

یکشنبه ۰۵ مهر ۱۴۰۵
رئیس دانشگاه ازاد اسلامی بندرلنگه: با دشمنی که رهبر و مردم کشورمان را به شهادت رسانده نمی‌توان به توافق رسید
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج بندرلنگه با بیان اینکه به‌راحتی نمی‌توانیم از خون شهدا بگذریم، گفت: با دشمنی که رهبرمان و مردم ما را بی‌دلیل به شهادت رسانده نمی‌توان به توافق رسید و نباید هر شرطی را که آگاهن می‌گویند قبول کنیم، بلکه آگاهن باید تابع شروط ما باشند.

به گزارش خبرگزاری آگاه، سرهنگ سیدحسن فاطمی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج بندرلنگه در نشست تخصصی تبیینی بررسی ابعاد انسانی اجتماعی و بین‌المللی حادثه مدرسه شجره طیبه میناب در جنگ رمضان و شهادت رهبر قائد امت که به‌مناسبت هفته دفاع مقدس در واحد بندرلنگه برگزار شد، اظهار کرد: در ۸ سال دفاع مقدس دشمن با همکاری امریکا و سایر کشور‌های اروپایی به قصد نابودی کشور ما امده بودند و می‌خواستند انقلابی را که تازه به ثمر نشسته بود را از بین ببرند، چراکه می‌دانستند انقلاب اسلامی سرآغاز عدالتخواهی و رهایی سایر کشور از زیر استعمار آگاهن خواهد شد و منافع آگاهن در خطر خواهد افتاد. 

رئیس دانشگاه ازاد اسلامی بندرلنگه: با دشمنی که رهبر و مردم کشورمان را به شهادت رسانده نمی‌توان به توافق رسیدوی افزود: دشمن همیشه به دنبال بهانه برای حمله به کشور‌ها بوده که می‌توان به حمله نظامی به عراق به بهانه سلاح هسته‌ای و افغانستان به بهانه القاعده اشاره کرد.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج بندرلنگه تصریح کرد: انرژی هسته‌ای برای ما یک سنگر است و اگر آن را از دست بدهیم دشمن دنبال فتح سنگر‌های بعدی خواهد بود. اگر انرژی هسته‌ای را تحویل آنها بدهیم سپس به برنامه موشکی ما اشکال خواهند گرفت و بعد ازآن نیز به سراغ مسائل دیگر چون حقوق بشر خواهند رفت و همیشه بهانه‌ای برای دخالت پیدا خواهند کرد تا نگذارند در کشور ثبات و امنیت و آرامش وجود داشته باشد.

 

فاطمی تأکید کرد: حمله دشمن به مدرسه میناب از روی عمد و با آگاهی بوده، چراکه دشمنی که به پیشرفته‌ترین سیستم‌ها‌ی راداری و نظامی مجهز است چگونه نتوانسته یک مدرسه‌ای را که پر از دانش‌آموز معصوم و بی‌گناه بوده را تشخیص دهد. این اقدام آمریکا صرفاً درراستای ایجاد رعب و وحشت و ناامنی در جامعه بوده، در صورتی که مردم ما هوشیار‌تر از دشمن بوده و با اتحاد و همبستگی خود اجازه نفوذ دشمن و رسیدن به اهدافش را نخواهند داد.

رئیس دانشگاه ازاد اسلامی واحد بندرلنگه نیز با بیان اینکه به‌راحتی نمی‌توانیم از خون شهدا بگذریم، متذکر شد: با دشمنی که رهبر و مردم ما را بی‌دلیل به شهادت رسانده نمی‌توان به توافق رسید و نباید هر شرطی را که آگاهن می‌گویند قبول کنیم، بلکه آگاهن باید تابع شروط ما باشند.

محمدرضا حیدری سیرمندی ابراز امیدواری کرد که دولت بتواند با پشتوانه مردمی بهترین تصمیمی را به نفع مردم است اتخاذ کند.

در این نشست از کارکنان حراست فیزیکی دانشگاه ازاد اسلامی واحد بندرلنگه که در جنگ رمضان در حال انجام وظیفه بودند با اهدا لوح سپاس تقدیر شد.

انتهای خبر/279325/

اخبار اقتصادی
آژانس مسافرتی سلام پرواز ایرانیان
اخبار اجتماعی
فروشگاه اینترنتی سفیر