سه‌شنبه ۰۷ مهر ۱۴۰۵
الثلاثاء ١٨ ربیع‌الثانی ١٤٤٨
Tuesday 29 September 2026
متن خبر

اختلاف اسپانیا و رژیم صهیونیستی در قبال حمایت مادرید از تشکیل کشور فلسطین

دوشنبه ۰۶ مهر ۱۴۰۵
اختلاف اسپانیا و رژیم صهیونیستی در قبال حمایت مادرید از تشکیل کشور فلسطین
وزارت امور خارجه رژیم صهیونیستی در پی اظهارات مقام رسمی اسپانیا در حمایت از حقوق فلسطینیان، «فرانسیسکا پدروس»، کاردار سفارت اسپانیا در سرزمین‌های اشغالی را جهت ارائه اعتراض رسمی احضار کرد.

به گزارش خبرگزاری آگاه به نقل از روزنامه صهیونیستی «اسرائیل هیوم»، این اقدام در واکنش به اظهارات «سیرا رگو»، وزیر جوانان و کودکان اسپانیا صورت گرفت. رگو در نشستی در مادرید اعلام کرده بود که موضع جامعه اسپانیا در حمایت از «فلسطین آزاد از رودخانه تا دریا» کاملاً روشن است.

وزارت خارجه رژیم صهیونیستی با انتقاد از این سخنان، سیاست‌های دولت اسپانیا را «رویکردی سیستماتیک علیه اسرائیل» خواند و مدعی شد که مادرید در کارزاری برای مقابله با موجودیت اسرائیل نقش ایفا می‌کند.

در بیانیه این وزارتخانه همچنین از سیاست‌های دولت «پدرو سانچز»، نخست‌وزیر اسپانیا انتقاد شده و مدعی شده است که مادرید، رژیم صهیونیستی را به «کیسه بوکس» سیاست‌های خارجی خود تبدیل کرده است.

انتهای خبر/279663/

اخبار اقتصادی
آژانس مسافرتی سلام پرواز ایرانیان
اخبار اجتماعی
فروشگاه اینترنتی سفیر