سه‌شنبه ۰۷ مهر ۱۴۰۵
الثلاثاء ١٨ ربیع‌الثانی ١٤٤٨
Tuesday 29 September 2026
متن خبر

سخنگوی دولت یمن: جنایات سعودی بی‌پاسخ نخواهد ماند

دوشنبه ۰۶ مهر ۱۴۰۵
سخنگوی دولت یمن: جنایات سعودی بی‌پاسخ نخواهد ماند
سخنگوی دولت صنعا با انتقاد از سکوت جامعه بین‌المللی در برابر حملات عربستان علیه یمن، تأکید کرد خون غیرنظامیان یمنی بی‌پاسخ نخواهد ماند.

به گزارش خبرگزاری آگاه، عمر البخیتی، سخنگوی دولت صنعا، شب گذشته در واکنش به تداوم حملات عربستان علیه مراکز غیرنظامی در استان‌های مختلف یمن، اعلام کرد: دشمن سعودی در حال تشدید جنایات خود علیه مردم یمن است.

وی افزود: به ندرت روزی می‌گذرد بدون اینکه رژیم آل‌سعود خون بیشتری از مردم یمن بریزد و پل‌ها، مدارس، مراکز درمانی و زیرساخت‌های این کشور را هدف قرار دهد.

البخیتی ادامه داد: جنگنده‌های سعودی مغازه‌های بازار مرکزی تعز را بمباران کردند. طبق گزارش‌های اولیه، این حمله به شهادت و زخمی شدن ۴۷ غیرنظامی، از جمله پنج کودک، منجر شده است.

البخیتی: هدف قرار دادن غیرنظامیان جنایت جنگی است

سخنگوی دولت صنعا، هدف قرار دادن غیرنظامیان را جنایت جنگی و اقدامی از پیش برنامه‌ریزی‌شده دانست و تأکید کرد: رژیم سعودی باید به خواسته‌های مشروع مردم یمن پاسخ دهد، تجاوزات خود را متوقف کند، محاصره را لغو کند و به همسایگان خود احترام بگذارد؛ نه اینکه همچنان به ریختن خون مردم یمن ادامه دهد.

وی اظهار کرد: با این حال، رژیم سعودی در چارچوب اجرای دستورالعمل‌های تل‌آویو و واشنگتن بر ریختن خون یمنی‌ها اصرار دارد و در خدمت برنامه‌های آنها علیه مردم این کشور است.

انتقاد از سکوت جامعه بین‌المللی

البخیتی در ادامه سکوت جامعه بین‌المللی در برابر حملات علیه مردم یمن را محکوم کرد و گفت: مردم یمن از خود در برابر کسانی دفاع خواهند کرد، کودکان، زنان، منابع و زیرساخت‌های آنها را هدف قرار داده‌اند.

وی افزود: جامعه بین‌المللی باید از همدستی خود با دشمنی شرمسار باشد، طی ۱۲ سال گذشته به کشتار زنان و کودکان یمنی ادامه داده است.

سخنگوی دولت یمن در پایان هشدار داد: جنایات عربستان بی‌پاسخ نخواهد ماند.

جزئیات حمله سعودی به تعز

پیش از این، یحیی سریع، سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن، اعلام کرده بود یک جنگنده سعودی از نوع F-۱۵ بامداد یکشنبه از پایگاه خمیس مشیط به سمت استان تعز حرکت کرده و دو حمله به بازار این شهر در منطقه مفرق ماویه انجام داده است.

وی افزود: در این حملات، دست‌کم ۵۰ نفر شهید یا زخمی شدند.

سریع همچنین هشدار داد: خون‌های ریخته‌شده در این حمله، عواقب وخیمی برای عاملان آن در عربستان خواهد داشت.

انتهای خبر/279671/

اخبار اقتصادی
آژانس مسافرتی سلام پرواز ایرانیان
اخبار اجتماعی
فروشگاه اینترنتی سفیر