دوشنبه ۱۳ مهر ۱۴۰۵
الاثنين ٢٤ ربیع‌الثانی ١٤٤٨
Monday 05 October 2026
متن خبر

پرداخت وام ۶۰ میلیونی به ۳۳۰ هزار بازنشسته تامین اجتماعی

دوشنبه ۱۳ مهر ۱۴۰۵
پرداخت وام ۶۰ میلیونی به  ۳۳۰ هزار بازنشسته تامین اجتماعی
رئیس کانون عالی بازنشستگان تامین اجتماعی، از پرداخت وام ۶۰ میلیون تومانی به ۳۳۰ هزار نفر از بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی در سال جاری خبر داد.

به گزارش خبرگزاری آگاه، محمد اسدی، رئیس کانون عالی بازنشستگان تامین اجتماعی، گفت: دور دوم پرداخت وام ۶۰ میلیون تومانی به بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی از طریق ثبت نام در کانون‌ها انجام می‌شود.

وی با اشاره به همراهی سازمان تامین اجتماعی و بانک رفاه برای پرداخت وام به بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی، افزود: انتخاب ۳۳۰ هزار نفر از بین ۵ میلیون و ۶۰۰ هزار بازنشسته، قدری سخت و دشوار است.

اسدی تاکید کرد: این وام به بازنشستگانی که سال ۱۴۰۳ از این تسهیلات استفاده کرده‌اند، تعلق نمی‌گیرد.

وی ادامه داد: مبلغ این وام هر سال ۱۰ میلیون تومان افزایش می‌یابد و بر همین اساس، امسال مبلغ ۶۰ میلیون تومان در نظر گرفته شده است.

اسدی در خصوص روند اعطای این وام، گفت: این وام بر اساس سرانه استان‌ها و از طریق کانون‌های بازنشستگی انجام می‌شود.

انتهای خبر/281369/

اخبار اقتصادی
آژانس مسافرتی سلام پرواز ایرانیان
اخبار اجتماعی
فروشگاه اینترنتی سفیر