12 October-2024 السبت - 9 ربیع الثانی 1446 شنبه - 21 مهر 1403 19:4 (GMT) 19:4 ارتباط با ما
خبرگزاری آگاه
تصویب ایجاد هیات اندیشه‌ورز در حوزه زنان و خانواده
سه شنبه 22 خرداد 1403 ساعت 8:24
تصویب ایجاد هیات اندیشه‌ورز در حوزه زنان و خانواده

تصویب ایجاد هیات اندیشه‌ورز در حوزه زنان و خانواده

به گزارش آگاه، لاله افتخاری در نشستی خبری، به تشریح برنامه‌ها و اقدامات حوزه زنان و دختران جامعه هدف پرداخت و گفت: کمیته امداد ماموریت‌های مختلفی دارد و در برخی حوزه‌ها نزدیک به ۶۰ درصد جامعه هدف امداد، زنان هستند.

مشاور امور بانوان کمیته امداد با بیان اینکه امداد در حوزه‌های مختلف حقوقی و قضایی، مسکن، اشتغال، مشارکت‌های مردمی، فرهنگی، حمایت، سلامت و امور مجلس فعال است، افزود: این حوزه‌ها به نحوی با زنان مرتبط است. ۷۰ تا ۸۰ درصد جامعه هدف امداد زنان هستند.

وی تاکید کرد: دولت سیزدهم به حوزه مشاوره بانوان نگاه ویژه‌ای داشتند. البته در امداد این جایگاه شاید به خاطر جامعه هدف گسترده و حساسیت‌های آن، از گذشته بود.

وی با بیان اینکه چند هزار نفر از کارمندان کمیته امداد از بانوان هستند، تصریح کرد: در این راستا برنامه‌ای در قالب هم اندیشی بالندگی برای کارکنان امداد به صورت ویدیو کنفرانسی برگزار می‌شود. به گونه‌ای که طی ۲.۵ سال خدمت بنده در امداد به عنوان مشاور امور بانوان، ۲۵ هزار نفر از این برنامه استفاده کردند.

افتخاری ادامه داد: وقتی به کمیته امداد آمدیم دیدیم که با این جامعه هدف نظام مسائل زنان را نداریم و از همین رو با استفاده از ظرفیتهای خوب امداد و با کمک مشاوران بانوان در استانها، نظام مسائل حوزه زنان و خانواده را به صورت علمی تهیه کرده و اولویت مسائل زنان را در جامعه هدف امداد بررسی کردیم. گام بعدی دختران هستند که از چند ماه قبل اقدام به تهیه این نظام مسائل در عرصه‌های مختلف علمی، پژوهشی نخبگان، ازدواج و سبک زندگی کردیم تا براساس آن کمک کنیم و هم بازویی برای حوزه های مختلف جهت شناسایی نیازها و برنامه‌ریزی‌ها باشیم.

مشاور امور بانوان کمیته امداد در بخش دیگری از سخنان خود از تصویب هیات اندیشه‌ورز در حوزه زنان و خانواده خبر داد و یادآور شد: باتوجه به تنوع مسائل، نیاز بود که هیات اندیشه‌ورزی داشته باشیم که این موضوع در امداد تصویب شد و جلسات به صورت منظم برگزار می‌شود. هیات اندیشه ورز در امداد جایگاه خاصی برای موضوعات مختلف دارد و تاکنون چند جلسه برای بررسی موضوعات مختلف و رسیدگی به مشکلات حوزنان زنان در امداد برگزار شده است.

افتخاری در بخش دیگری از سخنان خود به سفرهای استانی خود به مناطق محروم پرداخت و بیان کرد: در این سفرها گنجینه‌های امداد شناسایی می‌شوند. در استان فارس بیش از ۱۰۰ مادر و دختر مددجو حافظ کل قرآن بودند و ۲۰۰۰ نفر در حال حفظ قرآن هستند. بسیاری از نخبگان ما در حوزه های مختلف قرآن و نقاشی فعال هستند و این موضوع ظرفیت جامعه امداد را نشان می‌دهد.

مشاور امور بانوان کمیته امداد یکی از فعالیتها جهت هم افزایی را شرکت در جشنواره‌ها و نمایشگاه‌ها عنوان کرد و گفت: عرصه اشتغال ما در حال تلاش و شناسایی این افراد و آموزش به این افراد در قالب بنیاد حیات بوده است که با تعامل صورت گرفته با وزارت خارجه، جشنواره و نمایشگاهی برگزار شد که از آثار امداد بسیار استقبال شد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود همچنین بیان کرد: معاونت زنان ریاست جمهوری در سازمان ملل گزارش بسیار خوبی در مورد زنان و خانواده دادند که بخش عمده آن مربوط به گزارش عملکرد امداد به عنوان کارآمدی نظام بود.

افتخاری بیان کرد: یکسری برنامه‌های ملی و بین‌المللی وجود دارد که سعی شده در آن مشارکت داشته باشیم. حتی مسائل و مشکلاتی ممکن است برای ایرانیان در کشورهای دیگر رخ دهد که تعامل بسیار خوبی بین کمیته امداد و مسئولان در وزارت خارجه است و بعضاً برای رفع این مشکلات بانوان ایرانی در کشورهای دیگر از امداد کمک خواسته میشود.

افتخاری با اشاره به اینکه در امداد شایسته سالاری و توجه به بانوان وجود دارد، گفت: در عین حال مشاوران بانوانی که در ۳۱ استان فعال هستند براساس تخصص و حوزه کاری، برای آنها کارگروه تخصصی اشتغال، حمایت، حقوقی و فرهنگی و مشارکت صورت می‌گیرد.

انتهای خبر/34753/

برچسب ها