دارنده ۵ نشان کشتی المپیک و جهان با بیان اینکه یزدانی جنایت نکرده است، گفت: حتی اگر کتف او هم خوب بود برابر حریف بلغاریاش در فینال المپیک کار سختی داشت.
علیرضا حیدری در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری آگاه، درخصوص حضورش در مسابقات فیتنس اظهار داشت: کمی چاق شده بودم و دنبال این بودم که ورزش کنم، احساس کردم صرفاً اینکه دنبال رژیم و ورزش باشم، خیلی با دیسیپلین و نظم من را پیش نمیبرد، برای خودم این را در نظر گرفتم که باید در مسابقه شرکت کنم، بنابراین تمریناتم ادامه پیدا کرد و احساس کردم که به معیارهای این رشته نزدیک شدهام و گفتند؛ "میتوانی از همه بهتر باشی". برای من بیشتر این جنبه مطرح بود که خودم را جمعوجور کنم، چون قبلاً تمرین حرفهای داشتم، میتوانستم خوب تمرین کنم و همه چیز را در همین راستا قرار دهم، بعد که به من پیشنهاد شرکت در مسابقات را دادند، گفتم چرا که نه.
قهرمان پیشین کشتی جهان تأکید کرد: برخی از خانواده کشتی گفتند؛ "این کار را نکن، این کار جایگاهت را خدشهدار میکند."، در حالی که من اینطور فکر کردم که علیرضا حیدریِ کشتی، مربوط به قبل است و کسی نمیتواند آن را از من بگیرد، حالا میخواهم این فضا را امتحان کنم. ممکن است برخی این جایگاه را با کشتی مقایسه کنند و جایگاه این ورزش را پایینتر بدانند، اما این مقایسه خوبی نیست. همه برای ورزششان زحمت میکشند و وقتی داخل این رشته شدم، دیدم واقعاً کار سخت است.
حیدری ادامه داد: اینکه بخواهم صرفاً جایگاه گذشتهام را حفظ کنم و از ترس اینکه به آن آسیب بخورد ریسک نکنم میتواند شامل همه چیز باشد، میتواند بیزینس را هم در بر بگیرد، یا سفر کردن هم جزو آن باشد. اگر قرار باشد بهخاطر موقعیت قبلیام، یک جا بنشینم و کاری نکنم، پس باید بازنشسته شوم و هیچ جایی حضور نداشته باشم، با خودم گفتم این کار را انجام میدهم، ممکن است خراب کنم یا آباد، اما من منتظر نتیجه نبودم و اساساً این هم خیلی برایم مهم نبود که چه میشود و موفق میشوم یا نه، مهم کاری بود که میخواستم انجام دهم.
سرمربی تیم ملی کشتی آزاد در مسابقات جهانی 2007 در ادامه گفتوگو با آگاه، در خصوص شکست حسن یزدانی در فینال مسابقات المپیک گفت: خیلی از وضعیت کتف او چیزی نمیدانم. از نگاه من کارنامه حسن یزدانی ارزشمند است. حسن ورزشکاری تأثیرگذار است و باخت آخرش این ارزشمندی او را زیر سؤال نمیبرد، این را هم باید در نظر گرفت که حریفش در فینال، خیلی خوب بود، حتی اگر دست یزدانی هم درد نمیکرد کشتی آسانی با او نداشت.
حیدری یادآور شد: راحت بگویم یک نفر (آرون بروکس) برنده حسن یزدانی (دیوید تیلور) را برده و او (رمضانوف) برنده او (بروکس) را شکست داده، این آدم کمی نیست. یک عده طوری کارشناسی میکنند که تعهد ایجاد میکند در صورتی که باید اینها را درنظر گرفت. برخی ژورنالیستها خیلی خام موضوع را تحلیل میکنند. رمضانوف کشتیگیر گردنکلفتی بود، من قبل از فینال فکر میکردم از نظر نفس کم بیاورد، اما کم نیاورد، خیلی قوی بود و حواسجمع و بدلکار، همه چیز داشت، قشنگ آماده بود.
پیشکسوت کشتی با اشاره به اینکه جراحی میتواند کارایی کشتیگیر را کم کند، عنوان کرد: آدم وقتی درد دارد، ترسو میشود و خیلی نمیخواهد دست و یا پایش را درگیر کند، خیلی وقت میبرد وقتی یک نفر جراحی کرده است، بتواند مثل قبل کشتی بگیرد، همین که حسن یزدانی جرئت کرد و کشتی گرفت ارزشمند است، این کشتی هم به این ربط داشت که حسن بخواهد بعد از المپیک کشتی بگیرد، اگر بخواهد دوباره برگردد، شاید حتی بهتر بود این مبارزه را ادامه ندهد و دستش را درگیر نکند، احساس من این است، فکرش معقول بود که مراقب دستش باشد. درهرصورت کشتی برد و باخت دارد، کار حسن یزدانی ارزشمند است، خوب است منطقی حرف بزنیم و به حسن هم حق بدهیم ببازد. او مثل هر کشتیگیر دیگری حق دارد ببازد، مگر اینهمه کشتیگیر خوب دنیا نباختند؟ حسن یزدانی جنایت که نکرده است.
وی اضافه کرد: یادم هست زمانی که بچه بودم، کسی در مورد باخت تختی حرف میزد من ناراحت میشدم، تختی هم کشتیگیر بود و باخت. داشتن این فرم نگاه، خوب نیست و شاید اصلاً باعث شود که حسن یزدانی قید کشتی گرفتن را بزند با این فکر که مردم پذیرش شکست او را ندارند. حالا امروز میگویند کتفش درد میکرد اما کتفش هم خوب بود و میباخت، این مرد جنایت نکرده بود.
حیدری درباره آرون بروکس که دیوید تیلور را شکست داد و در نیمهنهایی به رمضانوف باخت، خاطرنشان کرد: کشتی تیلور دیگر تمام شده بود، ضمن اینکه جو المپیک سنگین است، چطور برای خودمان این موضوع را قائلیم که تحتتأثیر جو المپیک ببازیم ولی آمریکایی حتماً باید نتیجه بگیرد. آنها هم ممکن است در المپیک دچار استرس شوند و حذف شوند. فعلاً بروکس اشتباهاتی دارد و مطمئن نیست، ممکن است دو سال دیگر بهتر شود اما الآن آسیبپذیریاش بالاست.
انتهای خبر/51896/
- سرمایهگذاری در داراییهای غیرمولد؛ تهدیدی برای اقتصاد یا فرصتی از دست رفته؟
- مکتب حاج قاسم نسخهای برای زندگی اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی ماست
- پیشنهاد اخذ مالیات ارزش افزوده از سکه
- آخرین قیمت دلار توافقی نیما/ دلار حواله 66هزار و 172 تومان شد
- پرشدگی سدها به 44درصد رسید/کاهش ورودی و رشد خروجی آب از سدها
- ترامپ نقطه تاریک دومین اقتصاد بزرگ جهان شد
- تقاضا برگ برنده چهارمین اقتصاد بزرگ دنیا شد
- حضور دهک 8 تا 10 بین متقاضیان نهضت ملی مسکن
- نقش هوش مصنوعی در آینده مشاغل, فرصتها و چالشها
- تسنیم بررسی میکند: ماجراهای پیچیده و عجیبوغریب «دشت مغان»
- آسیبهای اجتماعی که دانشآموزان قزوینی با آن درگیر هستند
- 23 هزار میلیارد تومان پاداش معلمان بازنشسته آماده واریز
- تداوم آلودگی هوای تهران در چهارمین روز متوالی
- مدارس ابتدایی استان تهران دوشنبه غیرحضوری شد
- مهمترین پیش شرط تحول اجتماعی اتکا به ظرفیتهای مردمی در مسیر توسعه است
- ماجرای شهادت مرزبان کردستانی چه بود؟
- نشت دارو به بازار سیاه از طریق نسخ جعلی صورت میگیرد
- تبلیغات گسترده برای واکسن "اچپیوی" سلامت یا تجارت؟!
- رادان: پلیس ایران برای مقابله با پدیدههای نوظهور آماده است
- کشف کارگاه تغلیظ سوخت قاچاق در کهریزک/ کشف 40000 لیتر سوخت