مدیرعامل بانک ملی ایران: یکی از مهمترین اهداف برنامهریزان رفاهی بانک، افزایش رفاه اجتماعی با تدوین بسته های کارآمد و تاثیر گذار است
به گزارش روابط عمومی بانک ملی ایران، ابوالفضل نجارزاده در این بازدید که با حضور برخی از مدیران ارشد بانک انجام شد؛ از مهمترین اهداف اقتصادی کشورها را ایجاد شرایط لازم جهت ارتقای سطح رشد و توسعه در تمام زمینه ها خواند و گفت: یکی از عوامل مؤثر برای رشد وتوسعه اقتصادی، رفاه اجتماعی است. در واقع می توان گفت که تاثیر رفاه اجتماعی در سطح کیفی و کمی زندگی در کشورها یکی از مهمترین معیارهای توسعهیافتگی است.
وی افزود: تأثیرات رفاهاجتماعی بر رشدسازمان یا یک موسسه مالی نیز به عنوان عاملی مهم در فرآیند توسعه، نقشی تعیین کننده داشته، به نحوی که جنبهها و حوزههای مختلفی در کشورهای در حال توسعه متأثر از این مقوله بوده است. بر همین اساس یکی از مهمترین اهداف برنامهریزان مدیران رفاهی بانک ملی ایران ، افزایش رفاهاجتماعی با تدوین بسته های کارآمد و تاثیر گذار است .
نجار زاده سرمایه انسانی را یکی از با ارزش ترین سرمایه های سازمان خواند و گفت: نیروی انسانی با تجربه و متخصص سرمایه سازمان است و ارائه خدمات معیشتی، رفاهی و درمانی بهتر به کارکنان یکی از وظایف سازمان است که باید به بهترین شکل ممکن صورت پذیرد.
وی افزود: اقدامات در خور تحسینی در بخش رفاه کارکنان بانک صورت گرفته و این امر موجبات رضایتمندی کارکنان را فراهم کرده است.انعقاد تفاهم نامه های متعدد با مراکز مختلف به منظور بهره مندی یکسان تمامی کارکنان از امکانات رفاهی یکی از اقدامات مهم این اداره بوده است.
مدیر عامل در ادامه سخنان خود گفت: تمامی خدمات رفاهی به کارکنان باید به صورت سیستمی انجام شود تا همکاران شاغل و بازنشسته بتوانند با حداقل زمان از خدمات آن به صورت یکسان و بهتر، بهره مند شوند .
نجارزاده با اشاره به اقدامات گسترده ای که از سوی این اداره کل انجام شده است خاطرنشان ساخت: بسته های حمایتی و تشویقی بانک باید به درستی تدوین شود تا مراکز درمانی کشور ارائه خدمات به کارکنان بانک ملی ایران را در اولویت کاری خود قرار دهند و پس از آن این اقدامات به صورت شفاف به همکاران اطلاع رسانی شود.
افزایش حدود اختیارات کمیته و کمیسیونهای درمانی و پزشکی ، حذف بروکراسی های سنگین اداری از جمله مباحثی بود که دکتر نجار زاده بر آن تاکید کرد و افزود: به منظور ارتقای سطح خدمات رفاهی و معیشتی به کارکنان در بخش های خودرو، مسکن ، کالا و ... استفاده از ظرفیتهای بانک و شرکتها لازم و ضروری است.
وی با بیان اینکه تمامی امور و اقدامات در بانک باید منطبق بر برنامه ریزی صورت پذیرد تا رضایت همکاران را فراهم کند تصریح کرد : نگرانی اکثر همکاران بانک بحث مسکن است که باید به صورت ویژه پیگیری و به سرانجام برسدبنابراین تمام بخشهای مختلف بانک باید در خصوص رفع مشکلات مسکن همکاران همراهی نمایند .
مدیرعامل افزود: رفاهیات در تمام بخش ها باید مشهود شود؛ همکاران باید احساس کنند که با توجه به نقش خود در پیشبرد برنامه های عالیه بانک ، از مزایای آن برخوردار هستند.
نجار زاده در پایان سخنان خود از افتتاح و راه اندازی ساختمان جدید رفاه خبر داد.
انتهای خبر/74976/
برچسب ها
- سرمایهگذاری در داراییهای غیرمولد؛ تهدیدی برای اقتصاد یا فرصتی از دست رفته؟
- مکتب حاج قاسم نسخهای برای زندگی اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی ماست
- پیشنهاد اخذ مالیات ارزش افزوده از سکه
- آخرین قیمت دلار توافقی نیما/ دلار حواله 66هزار و 172 تومان شد
- پرشدگی سدها به 44درصد رسید/کاهش ورودی و رشد خروجی آب از سدها
- ترامپ نقطه تاریک دومین اقتصاد بزرگ جهان شد
- تقاضا برگ برنده چهارمین اقتصاد بزرگ دنیا شد
- حضور دهک 8 تا 10 بین متقاضیان نهضت ملی مسکن
- نقش هوش مصنوعی در آینده مشاغل, فرصتها و چالشها
- تسنیم بررسی میکند: ماجراهای پیچیده و عجیبوغریب «دشت مغان»
- آسیبهای اجتماعی که دانشآموزان قزوینی با آن درگیر هستند
- 23 هزار میلیارد تومان پاداش معلمان بازنشسته آماده واریز
- تداوم آلودگی هوای تهران در چهارمین روز متوالی
- مدارس ابتدایی استان تهران دوشنبه غیرحضوری شد
- مهمترین پیش شرط تحول اجتماعی اتکا به ظرفیتهای مردمی در مسیر توسعه است
- ماجرای شهادت مرزبان کردستانی چه بود؟
- نشت دارو به بازار سیاه از طریق نسخ جعلی صورت میگیرد
- تبلیغات گسترده برای واکسن "اچپیوی" سلامت یا تجارت؟!
- رادان: پلیس ایران برای مقابله با پدیدههای نوظهور آماده است
- کشف کارگاه تغلیظ سوخت قاچاق در کهریزک/ کشف 40000 لیتر سوخت