استفاده از ظرفیت سازمانهای مردم نهاد برای حل مشکلات اجتماعی
محمدی مهر سهشنبه ۲۴ مهرماه در دیدار با مدیران سازمانهای مردم نهاد استان،با اشاره به ظرفیتهای بسیار خوب و بالای سمنها و NGO ها برای حل مشکلات اجتماعی، اظهار کرد: یکی از وظایف قوه قضاییه، پیشگیری از وقوع جرم است و تحقق این مهم، تنها مختص دستگاه قضایی نیست بلکه همه دستگاهها و نهادهای مرتبط بخصوص سازمانهای مردم نهاد باید در این خصوص اهتمام داشته باشند.
وی افزود: برخی از جرائم و بزههایی که در استان با آنها مواجه هستیم زیبندهی استانی با این عقبهی فرهنگی و دینی نیست و در این بین نقش سمنها در حوزه آموزش در جامعه بسیار مورد توجه است.
محمدیمهر با اشاره به جرائم و آسیبهای اجتماعی شایع در استان تاکید کرد: مقنن در ماده ۶۶ قانون آیین دادرسی کیفری مصوب ۱۳۹۲ موضوع همراهی نهادهای مردمی را مورد توجه ویژه قرار داده لذا دستگاه قضایی استان نیز در زمینههای اعلامی آماده کسب دیدگاهها و نظرات این سازمانهاست.
عباس نجفی، دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان نیز در این جلسه با اشاره به دستورالعمل نحوه تعامل قوه قضاییه با نهادهای مردمی، هدف از تشکیل چنین جلساتی را بازتعریف و چینش ساز و کار نحوه ارتباط دستگاه قضایی با سمنها دانست.
وی با معرفی سامانه مشارکتهای مردمی، از سمنها درخواست کرد که برای مشارکت و تعامل بیشتر با دستگاه قضایی، در این سامانه ثبتنام کنند.
سیدهادی مصطفوی، سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستریکل استانهمدان هم در این نشست، اظهار کرد: در علوم جنایی و جرمشناسی، چهار حوزه شامل حوزههای قضایی، اجرایی، تقنینی و مشارکتی تعریف میشود که اقدامات انجام شده توسط سمنها در دل جامعه، زیرمجموعه بخش مشارکتی تعریف میگردد.
وی با اشاره به اینکه فعالیت سمنها محدود به ایام خاص نباشد، تاکید کرد: طبق دستورالعمل و آییننامههای صادره از دستگاه قضایی، سمنها میتوانند در برخی پروندهها داری سمت بوده و ورود داشته باشند و این مستلزم این است که فعالیت آنها در طول سال طبق حوزه وظایف خود مستمر باشد.
سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستریکل استانهمدان افزود: سمنها میتوانند در چالشهای مختلف سطح جامعه مفید و مثمر ثمر باشند که مشارکت در وضعیت بزه دیدگان، میانجی گری و صلح و سازش و بازاجتماعی شدن مجرمان از جمله این موارد است.
در ادامه این جلسه تعدادی از مدیران و نمایندگان سازمانهای مردمنهاد سطح استان، با ارائه گزارشی از عملکرد و اقدامات NGOهای فعال، دیدگاه و نقطهنظرات خود را در راستای مشارکت بیشتر با دستگاه قضایی و بهبود روند تعاملی با دادگستریکل استان بیان کردند.
به گزارش آگاه به نقل از روابط عمومی دادگستری استان همدان، در پایان تعداد ۱۵ نفر از مدیران سازمانهای مردم نهاد به بیان نقطه نظرات و دیدگاههای خویش پرداخته و از اهتمام دستگاه قضایی استان در برگزاری نشست قدردانی کرده و آمادگی خویش را در راستای تعامل مؤثر با دستگاه قضایی اعلام کردند.
انتهای خبر/78052/
- سرمایهگذاری در داراییهای غیرمولد؛ تهدیدی برای اقتصاد یا فرصتی از دست رفته؟
- مکتب حاج قاسم نسخهای برای زندگی اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی ماست
- پیشنهاد اخذ مالیات ارزش افزوده از سکه
- آخرین قیمت دلار توافقی نیما/ دلار حواله 66هزار و 172 تومان شد
- پرشدگی سدها به 44درصد رسید/کاهش ورودی و رشد خروجی آب از سدها
- ترامپ نقطه تاریک دومین اقتصاد بزرگ جهان شد
- تقاضا برگ برنده چهارمین اقتصاد بزرگ دنیا شد
- حضور دهک 8 تا 10 بین متقاضیان نهضت ملی مسکن
- نقش هوش مصنوعی در آینده مشاغل, فرصتها و چالشها
- تسنیم بررسی میکند: ماجراهای پیچیده و عجیبوغریب «دشت مغان»
- آسیبهای اجتماعی که دانشآموزان قزوینی با آن درگیر هستند
- 23 هزار میلیارد تومان پاداش معلمان بازنشسته آماده واریز
- تداوم آلودگی هوای تهران در چهارمین روز متوالی
- مدارس ابتدایی استان تهران دوشنبه غیرحضوری شد
- مهمترین پیش شرط تحول اجتماعی اتکا به ظرفیتهای مردمی در مسیر توسعه است
- ماجرای شهادت مرزبان کردستانی چه بود؟
- نشت دارو به بازار سیاه از طریق نسخ جعلی صورت میگیرد
- تبلیغات گسترده برای واکسن "اچپیوی" سلامت یا تجارت؟!
- رادان: پلیس ایران برای مقابله با پدیدههای نوظهور آماده است
- کشف کارگاه تغلیظ سوخت قاچاق در کهریزک/ کشف 40000 لیتر سوخت