سن آسیبهای اجتماعی، از جمله اعتیاد رو به کاهش است | بیش از ۶۰ درصد خانوادههای ایرانی، در بخش پرآشوب و خاموشاند
به گزارش آگاه به نقل از ایسنا: رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به تاثیر خانواده بر آسیب اعتیاد گفت: خانواده، نه تنها در اعتیاد بلکه در مجموعه آسیبها اثرگذار است. تحلیل ثانویه و فراتحلیلها نشان میدهد که خانواده بیش از ۹۰ درصد در شیوع اعتیاد اثرگذار است.
سیدجواد حسینی در افتتاحیه کارزار رسانهای پیشگیری از اعتیاد والد آگاه-فرزند با بیان اینکه روند آسیبهای اجتماعی از جمله اعتیاد روبه فزونی است، گفت: سن آسیبها از جمله اعتیاد رو به کاهش است. اعتیاد و طلاق دو آسیبی هستند که براساس اصولی که در تحلیل شبکه پدیدههای اجتماعی به کار گرفته میشوند، بیشترین میزان اثرگذاری را دارند.
وی با بیان اینکه بیش از ۲۵ آسیب به صورت مستقیم یا غیرمستقیم از اعتیاد متاثرند، گفت: خانواده، نه تنها در اعتیاد بلکه در مجموعه آسیبها اثرگذار است و تحلیل ثانویه و فراتحلیلها نشان میدهد که بیش از ۹۰ درصد در شیوع اعتیاد اثرگذار است.
رئیس سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه خانواده و مدرسه جعبه سیاه جامعهاند، تصریح کرد: اگر آنچه که در امروز جامعه است رمزگشایی شود، نتیجه دیروز مدرسه و خانواده است و این درحالیست که متاسفانه حال مدرسه و خانواده خوب نیست، بنابراین قابل پیشبینی است که آسیبها روند افزون و رنجآور خواهند داشت.
حسینی ادامه داد: در همین راستا به طور جدی باید برنامهها را واکاوی کنیم؛ اگر خانواده را در روابط بین زن و مرد به سه بخش پر آشوب، خاموش و متعادل تقسیم کنیم، بیش از ۶۰ درصد خانوادههای ایرانی در بخش پرآشوب و خاموشاند.
وی رابطه والد و فرزند را مهمترین بخشی که میتوان روی آن سرمایهگذاری کرد دانست و گفت: راه توسعه، تعاملات گرم است. زمانی که بتوانیم عدالت را پیاده و نابرابری را از بین ببریم و همه انسانها را درگیر کنیم به تعاملات گرم نیاز داریم. تمام برنامهها، اقدامات و اعتبارات را باید معطوف به موضوع کنیم تا مسئله را کنترل کنیم.
رئیس سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه خانواده هنوز حیاتیترین شخصیت عامل انسان است، افزود: براساس یک نظریه، شخصیت بنیادین هر آدمی، در خانواده شکل میگیرد. در دورهای که فرزندان بیشترین نقش شخصیتی را میپذیرند، تنها نهاد خانواده است که این اثرگذاری را بر فرزند دارد.
حسینی در این راستا برای تعاملات گرم در خانواده، بر استفاده از ظرفیت نهادهای اجتماعی و غیردولتی، طراحی اپلیکشنهایی که جنبه آموزشی برای کودکان و نوجوانان دارند، ایجاد پلتفرمهای رایگان، تدوین برنامههای آموزشی کوتاه مدت، حمایت از طرحهایی که دانش آموزان و دانشجویان و خانوادهها در غالب مسابقات و فیلم و شعر و... دارند، تاکید کرد.
به گفته وی، برنامههای تعاملات گرم در سه بخش ورزش، تعاملات از طریق فعالیتهای هنری و فعالیتهای علمی، قابل بازسازی و تولید است.
انتهای خبر/118084/
- اقتصاد رانتزا، همان اقتصاد دستوری است
- فعالیت ۶۲۰ مددکار اجتماعی در خوزستان/ تلاش برای توانمندسازی اقتصادی مددجویان
- فرصتهای اقتصاد دیجیتال برای استارتاپهای ایرانی
- مجتمع اقتصادی کمیته امداد کشور در ایلام سرمایهگذاری کند
- جلوگیری از تحمیل فشار اقتصادی بر شهروندان در لایحه عوارض محلی
- تقویت اقتصاد مرزی و توسعه زیرساختها دو محور سفر رئیسجمهور به سیستان و بلوچستان
- سازوکار فساد در نظام مهندسی جمع میشود؟
- فهرست جدید بدهکاران بانکی با 790همت بدهی معوق
- 3 دلیل چند شغله شدن کارگران
- اختصاصی|ابلاغ افزایش 15 و 21 درصدی قیمت انواع روغن
- نماز اساس دین در حوزه حکومتی و اجتماعی است
- پخشان عزیزی؛ مددکار اجتماعی یا عضو گروههای تروریستی؟
- سن آسیبهای اجتماعی، از جمله اعتیاد رو به کاهش است | بیش از ۶۰ درصد خانوادههای ایرانی، در بخش پرآشوب و خاموشاند
- ترویج فرهنگ ایثار و شهادت ما را از آسیبهای اجتماعی مصون میدارد
- ضرورت توجه به تقویت مهارتهای اجتماعی در دانشآموزان
- خطر داروهای سقط جنین در بازار سیاه/ عوارض سقط از نازایی تا مرگ
- دانشآموزان ایرانی حوصله کار ذهنی ندارند/رشد پاسخ سفید
- ضرورت مطالعه انحرافات و کجرویهای اجتماعی
- ویدیو/ دولت چهاردهم در راستای تحقق مطالبات اجتماعی چه راهبردی در پیش دارد؟
- "مدفوع سگها"؛ تهدید بیولوژیکی برای سلامت عمومی