استارتاپها و شرکتهای دانشبنیان موتور محرک اقتصاد آینده ایران هستند
مهدی جمالینژاد در گفتوگو با آگاه اظهار کرد: یکی از محصولاتی که برای کشورمان اهمیت فوقالعادهای داشته و دارد، محصولی است که سالها از خارج وارد میکردیم. اکنون این محصول میتواند بسیاری از مشکلات و نیازهای داخلی را برطرف کند.
وی افزود: مجموعه جهاد دانشگاهی در این زمینه تلاشهای شایانی انجام داده و در کنار آن، پروژهای بزرگ نیز با ظرفیت ۳ مگاوات انرژی خورشیدی در حال اجرا است. این ترکیب، در کنار تولید محصول استراتژیکی همچون سوربیتول، بهواقع نشاندهنده توانمندیهای ارزشمند این مجموعه است، همچنین تهیه سند توسعه برای این مجموعه، چشماندازی روشن از اقدامات تحولآفرین ارائه میدهد.
استاندار اصفهان ادامه داد: این مجموعه که در حال حاضر ۲۰۰۰ هکتار زمین در اختیار دارد، علاوه بر تولید این محصول، ظرفیتهای دیگری نظیر کشت گیاهان دارویی و محصولات غذایی را نیز شامل میشود. با اجرای این برنامهها، میتوان این مجموعه را بهعنوان یک قطب سلامت و غذایی بینظیر در غرب آسیا مطرح کرد.
جمالینژاد با بیان اینکه امید میرود این مجموعه بهواسطه شبکهسازی با دیگر مراکز سلامت استان اصفهان، بتواند این استان را به هاب منطقهای در این حوزه تبدیل کند، گفت: جهاد دانشگاهی تاکنون پروژههای بسیاری در زمینه داخلیسازی اجرا کرده است. بهیاد دارم زمانی که در سازمان شهرداریها و دهیاریها فعالیت میکردم، پروژههایی نظیر تولید واگن با همکاری شرکت مپنا و جهاد دانشگاهی به موفقیت رسید.
وی ادامه داد: این نهاد، نهتنها در زمینه تولید محصول استراتژیک سوربیتول، بلکه در بسیاری از حوزههای دیگر نیز با داخلیسازی به اشتغالزایی، بهویژه در شهرستان تیران و کرون، کمک شایانی کرده است.
استاندار اصفهان افزود: اولین شهرک تحقیقاتی کشور در اصفهان در اوایل دهه ۸۰ راهاندازی و نخستین منطقه علم و فناوری نیز در همین استان تعریف شد. این ابتکارات، الگویی برای سایر استانها و شهرهای کشور و زمینهساز ایجاد مجموعههای علمی و دانشبنیان در دیگر نقاط ایران شد.
جمالینژاد گفت: امروز شاهد آن هستیم که مجموعههای دانشبنیان و استارتاپها در شهرکهای علمی اصفهان با نوآوری و خلاقیت، گرههای کور صنایع کشور را میگشایند. بسیاری از تولیدات استراتژیک داخلی، نتیجه تلاش این افراد است. از جمله تولید کربن در همین استان اصفهان که نمونهای از دستاوردهای ارزشمند آنها به شمار میرود.
وی اضافه کرد: اقتصاد دیجیتال و اقتصاد بیوزن امروز از مهمترین عرصههایی است که شرکتهای دانشبنیان میتوانند در آن پیشرو باشند. همچنان که اصفهان در حوزه صنعت همواره پیشتاز بوده است، امید داریم در این عرصه نیز جایگاه نخست را به خود اختصاص دهد.
انتهای خبر/118580/
- استارتاپها و شرکتهای دانشبنیان موتور محرک اقتصاد آینده ایران هستند
- هواشناسی ایران1403/10/26؛هشدار ویژه هواشناسی برای 17 استان
- بزرگترین عرضه اولیه فرابورس کشف قیمت شد
- واکاوی اخلال ترکیه در مسیر دسترسی ایران به اروپا
- انویدیا: سیاستهای بایدن در مورد تراشه به ضرر آمریکاست
- اروپا دیگر مقصد ایدهآل شرکتها نیست
- غول انرژی انگلیس: سطح ذخایر گاز "نگرانکننده" است
- جزئیات افزایش 10 میلیون لیتری تولید بنزین کشور
- تجارت ایران و روسیه در آستانه 2 میلیارد دلاری شدن
- آغاز به کار کمیته مزد برای محاسبه دستمزد 1404
- تعرفه پلکانی گاز پرمصرفها ابزاری برای تحقق عدالت اجتماعی
- دانشآموزان از اعتکاف بازماندند؛ اطلاعیه دیرهنگام تهران
- کشف سلاح و دستگیری اتباع غیر مجاز با اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی در زابل
- اولین دموی سکوی ملی هوش مصنوعی ایران راهاندازی میشود
- اولین استفاده مخرب از هوش مصنوعی در تاریخ بشر توسط اسرائیل
- نماز اساس دین در حوزه حکومتی و اجتماعی است
- پخشان عزیزی، مددکار اجتماعی یا عضو یک گروه تروریستی؟
- پخشان عزیزی؛ مددکار اجتماعی یا عضو گروههای تروریستی؟
- سن آسیبهای اجتماعی، از جمله اعتیاد رو به کاهش است | بیش از ۶۰ درصد خانوادههای ایرانی، در بخش پرآشوب و خاموشاند
- ترویج فرهنگ ایثار و شهادت ما را از آسیبهای اجتماعی مصون میدارد