گذرهای فرهنگ و هنر، انسجام اجتماعی ایجاد میکند
سید عباس صالحی در آیین گشایش گذر فرهنگ و هنر در شهر نیشابور با بیان اینکه شهرهای افسرده شهرهای توسعه آفرین نیستند، افزود: وقتی به نسل جوان اعتماد کنیم و به پویایی این نسل توجه داشته باشیم اتفاقات نو و بینظیری را در سطح جامعه شاهد خواهیم بود.
وی با اشاره به اینکه نیشابور عصاره ایران از قبل اسلام تاکنون و نمایهای از تاریخ گهربار ایران بزرگ است، اظهار کرد: دورههای مختلف تاریخ نیشابور با شخصیتهایی که به تاریخ ایران گره خوردهاند همراه است. نیشابوریها در تاریخ، میراث گرانبهایی برای ایران به جای گذاشتهاند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تأکید بر اهمیت توجه به نسل جوان، بیان کرد: وقتی به نسل جوان اعتماد کنیم و به پویایی این نسل توجه داشته باشیم اتفاقات نو و بینظیری را شاهد خواهیم بود.
وی گفت: ایده و طرح گذرهای فرهنگ و هنر نخستین بار در دولت دوازدهم با هدف جان بخشیدن دوباره به فرهنگ و هنر مطرح شد، در ایران شهرهای زیادی هستند که در خطر فروپاشی هویت قرار دارند؛ گذر فرهنگ و هنر میتواند به این هویت جان تازه ببخشد.
صالحی در ادامه به اهمیت گذرهای فرهنگ و هنر پرداخت و گفت: این گذرها فرصتی برای رسیدگی به اقتصاد در حوزه فرهنگ و هنر هستند و میتوان از بازارچههای موجود در این گذرها درآمدی برای فرهنگ و هنر داشت.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: گذرهای فرهنگ و هنر پاتوقی برای جمعهای فرهنگی و هنری هستند، همچنین فرصت گردشگری فرهنگی را در کنار گردشگری طبیعی فراهم خواهد کرد.
وی ابراز امیدواری کرد با نگاه توسعهای استاندار خراسان رضوی گذرهای فرهنگ و هنر در تمام استان خراسان رضوی گسترش یابد.
غلامحسین مظفری استاندار خراسان رضوی نیز در این مراسم گفت: طی سالهای گذشته روزهای ملی خیام و عطار را با تلاشهایی که صورت گرفت به ثبت رساندیم اما هر چقدر کیفیت مراسم را بالا ببریم مدیران ملی هم برای حضور در این مراسم شوق بیشتری خواهند داشت.
وی افزود: دکتر مسعود دانشور و گروهشان طی ۲۸ سال پژوهش مجموعه «اپرای بزرگ هفت شهر عشق عطار» که به پنج زبان زنده دنیا ترجمه شده را تهیه کردهاند و قرار هست در روز ملی عطار با حضور ۳۸۰ نفر در نیشابور اجرا شود.
مظفری اظهار کرد: با کمک وزیر ارشاد اتفاق خوبی را در خراسان شاهدیم و آن هم افتتاحیه جشنواره تئاتر فجر در این استان است.
گذر فرهنگ و هنر نیشابور دارای سالن بلک باکس با ظرفیت ۳۷۰ صندلی طراحی شده و گنجایش ۴۰۰ نفر را نیز دارد که به نام استاد دکتر محمدرضا شفیعی کدکنی، شاعر بزرگ ایران و نیشابور، نامگذاری شده است.
این مجموعه با طراحی و سرمایهگذاری بخش خصوصی و با همکاری شورای اسلامی شهر و شهرداری نیشابور در بلوار فضل و خیابان موعود نیشابور ساخته شده است.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همراه با استاندار، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی، فرماندار، نماینده مردم نیشابور در مجلس شورای اسلامی و مسئولان شهرستان نیشابور در ابتدای ورود به شهر نیشابور با حضور در گلزار مطهر شهدای گمنام این شهر با نثار گل با آرمانهای حضرت امام خمینی (ره) و شهدای والامقام تجدید بیعت کردند.
انتهای خبر/118760/
- گردشگری چرخهای اقتصادی آبی را به حرکت در میآورد
- عمده آسیبهای اجتماعی نتیجه عدم توجه به مسائل اقتصادی است
- به دنبال تعمیق روابط اقتصادی کرمانشاه و «گرمیان» عراق هستیم
- استارتاپها و شرکتهای دانشبنیان موتور محرک اقتصاد آینده ایران هستند
- هواشناسی ایران1403/10/26؛هشدار ویژه هواشناسی برای 17 استان
- بزرگترین عرضه اولیه فرابورس کشف قیمت شد
- واکاوی اخلال ترکیه در مسیر دسترسی ایران به اروپا
- انویدیا: سیاستهای بایدن در مورد تراشه به ضرر آمریکاست
- اروپا دیگر مقصد ایدهآل شرکتها نیست
- غول انرژی انگلیس: سطح ذخایر گاز "نگرانکننده" است
- گذرهای فرهنگ و هنر، انسجام اجتماعی ایجاد میکند
- ارتقای سرمایه اجتماعی، اولویت مهم لرستان است
- تعرفه پلکانی گاز پرمصرفها ابزاری برای تحقق عدالت اجتماعی
- دانشآموزان از اعتکاف بازماندند؛ اطلاعیه دیرهنگام تهران
- کشف سلاح و دستگیری اتباع غیر مجاز با اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی در زابل
- اولین دموی سکوی ملی هوش مصنوعی ایران راهاندازی میشود
- اولین استفاده مخرب از هوش مصنوعی در تاریخ بشر توسط اسرائیل
- نماز اساس دین در حوزه حکومتی و اجتماعی است
- پخشان عزیزی، مددکار اجتماعی یا عضو یک گروه تروریستی؟
- پخشان عزیزی؛ مددکار اجتماعی یا عضو گروههای تروریستی؟