۷۲ درصد جمعیت استان اصفهان تحت پوشش تأمین اجتماعی هستند
اکبر محمدهاشمی، امروز دوشنبه ۱۵ بهمن در نشست خبری با خبرنگاران اظهار کرد: سامانه ۱۴۲۰ این سازمان بهصورت شبانهروزی به مخاطبان خود پاسخگویی کامل دارد. افراد هر مشکلی که داشته باشند، میتوانند از طریق این سامانه با ما در میان بگذارند. خواستههای ذینفعان در این سامانه دستهبندی شده و به بخشهای مرتبط ارسال میشود. ملاقات با مدیر، موضوع مهم و یکی دیگر از قابلیتهای این سامانه است. اگر کسی تمایل داشته باشد که بهصورت چهرهبهچهره با مدیریت ملاقات داشته باشد، میتواند از طریق سامانه ۱۴۲۰ این درخواست را ثبت کند.
وی افزود: نکته دیگری که باید به آن اشاره کنم، پاسخگویی سامانه خدمات الکترونیک سازمان تأمین اجتماعی به آدرس es.tamin.ir است. اگر در جایی تجمعی مشاهده میکنید، اطمینان داشته باشید که در کارگزاری ما یا هر جای دیگر، از خدمات غیرحضوری بهخوبی استفاده نشده است. این قابلیتها میتواند مزایای بسیاری برای اربابرجوع داشته باشد.
معاون تعهدات بیمهای تأمین اجتماعی استان اصفهان بیان کرد: در استان اصفهان، ۷۲ درصد جمعیت تحت پوشش قرار دارند که نشاندهنده چتر حمایتی فراگیر سازمان در این استان است. تعداد مستمریبگیران این سازمان در استان اصفهان ۴۲۸ هزار و ۸۵۴ نفر است و در حال حاضر ماهانه ۴ هزار و ۸۸۱ میلیارد تومان مستمری دریافت میکنند. در تعهدات کوتاهمدت مانند غرامت بیماری، غرامت بارداری، هزینه کفنودفن، کمک ازدواج، هزینه سفر و پروتز، ماهانه به طور متوسط ۶۰ میلیارد تومان پرداخت میشود. همچنین ماهانه ۱۳۱ میلیارد تومان بیمه بیکاری پرداخت میشود.
محمدهاشمی با بیان اینکه در استان اصفهان، ۵۲ درصد مستمری سخت و زیانآور برقرار است، تصریح کرد: ۶۰ درصد شکایات ما در دیوان عدالت اداری مربوط به اصلاح عنوان شغلی است که افراد میخواهند شغلشان در لیست مربوطه قرار گیرد تا بتوانند از مزایای مشاغل سخت و زیانآور استفاده کنند.
وی با اشاره به اینکه صندوقهای بازنشستگی بهطور طبیعی یک دوره عمر دارند، یعنی در دوران بلوغ به اوج خود میرسند و پس از آن افول را تجربه میکنند، افزود: این روند به این دلیل است که بیمهپردازان به سنی میرسند که میخواهند مستمری و خدمات دریافت کنند و در این دوران با مخاطرات درمانی و هزینههای بالای درمان مواجه هستند. بنابراین، صندوقها در تمام نقاط دنیا با چالشهایی مواجه میشوند.
معاون تعهدات بیمهای تأمین اجتماعی استان اصفهان با تأکید بر اینکه تعداد بیمهشدگان قالیباف در حال حاضر ۲۰ هزار و ۳۱۶ نفر است، بیان کرد: در مقطعی، تعداد بیمهشدگان قالیباف به ۵۶ هزار نفر رسید که در آن زمان راستیآزمایی نمیشد. سازمان تأمین اجتماعی دستورالعملی صادر کرد و با همکاری سازمان صنعت، معدن و تجارت، نورمهایی تعیین شد تا کسانی که واقعاً در این رشته اشتغال ندارند نتوانند از خدمات استفاده کنند. اکنون تعداد بیمهشدگان قالیباف به ۲۰ هزار نفر کاهشیافته و پایش این موضوع نیز بهطور مستمر ادامه دارد.
وی در پایان افزود: در مورد کارگران ساختمانی، بیمه آنها دارای معافیت است و ۲۰ درصد حق بیمه کارفرمایی از طرف دولت تأمین میشود. اما در استان اصفهان با کسری بودجه هزار و ۵۶۹ میلیارد تومان مواجه هستیم.
انتهای خبر/126238/
- نقش مهم سازمان استاندارد در تضمین کیفیت و ارتقاء شاخصهای اقتصادی
- ۳۶ پروژه عمرانی و طرح اقتصادی در سرعین بهره برداری شدند
- افتتاح و بهرهبرداری از ۴۸ پروژه عمرانی و اقتصادی در آرادان
- افتتاح ۵ طرح اقتصادی و عمرانی در ملایر
- جراره: کلید حل مشکلات اقتصادی در دست جوانان است
- آیندهنگری و مشورت با فعالان بازار در اتخاذ تصمیمات اقتصادی ضروری است
- تولید دانههای روغنی، عامل کاهش خروج ارز و تقویت اقتصاد کشاورزی
- روسیه: خود را درگیر جنگ تجاری آمریکا با کشورها نمیکنیم
- بحث و بررسی سبد معیشت کارگران در جلسه 29 بهمن کمیته مزد
- دستمزد کارگران باید بروز و عقب ماندگی مزدی جبران شود
- بررسی «سرمایه اجتماعی» و «اعتماد عمومی» در شورای فرهنگ عمومی
- امسال ۲.۵ میلیون نفر به مراکز درمانی تامین اجتماعی کرمانشاه مراجعه کردند
- تهران؛ شهری با معدلهای متفاوت؛ از 17 تا 10
- خبر خوش سازمان تامین اجتماعی برای بازنشستگان
- برگزاری ۱۲۴۰۰برنامه ویژه دهه فجر در استان / نیاز جامعه به امید و نشاط اجتماعی
- ۷۲ درصد جمعیت استان اصفهان تحت پوشش تأمین اجتماعی هستند
- پیشرفت فناوری نیازمند نوآوری در سیستمهای اجتماعی و دولتی است
- دولت و ساختارهای اجتماعی خود را با تغییرات روز فناوری وفق دهند
- بازدید رئیس بنیاد مستضعفان از خبرگزاری تسنیم + تصاویر
- اختصاصی|انتشار تصاویر شناسایی و عملیات پهپادهای یگان ویژه