فعالیت بیش از ۸۰ واحد فناور در مجموعه نوآوری دانشگاه شیراز
مهرداد شفیعی امروز، ۲۲ اسفند در مراسم افتتاحیه ساختمان شماره ۲ مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه شیراز از استقرار ۶ واحد فناور و شرکت دانشبنیان در ساختمان شماره ۲ مرکز رشد دانشگاه خبر داد و گفت: ساختمان شماره ۲ مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه شیراز با ۱۷۶۰ متر زیربنا، در دو طبقه و با اعتباری حدود ۲۰میلیارد تومان به بهرهبرداری رسیده است.
وی با بیان اینکه ۸۰ شرکت و تیم دانشبنیان و استارتآپی در واحدهای مختلف نوآوری دانشگاه مشغول به فعالیت هستند، به معرفی مرکز رشد دانشگاه پرداخت و افزود: مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه شیراز با درک اهمیت شکلگیری زیستبوم کارآفرینی دانشگاه و همچنین ضرورت برنامهریزی مناسب در این حوزه تلاش کرده است با تهیه و تصویب برنامههای مختلف در زمینه کارآفرینی، فناوری، نوآوری و برنامههای توسعهای در زمینهی رشد و بالندگی واحدهای فناوری مستقر گام بردارد.
مدیر مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه شیراز اظهار کرد: با توجه به اینکه کسبوکارهای دانشبنیان بیشتر در دانشگاهها و با حضور دانشجویان، استادان و دانشآموختگان شکل میگیرد، لزوم آشناکردن این افراد با حوزههای مهم کارآفرینی و فناوری، بسیارمهم است. بهویژه اینکه مسیر تجاریسازی مسیری پرفراز و نشیب است که بخش کوچکی از آن را تخصص و مهارتهای فنی تشکیل میدهد و در این مسیر لازم است افراد علاوهبر بهکارگیری نوآوری و خلاقیت در حوزه تخصصی خود، با مفاهیم و مهارتهای کارآفرینی مانند اصول اولیه اقتصادی، بازاریابی، راهاندازی و توسعه کسبوکار، اصول مذاکره و شرکتداری، مفاهیم مالی و ... نیز آشنا باشند.
شفیعی در ادامه به مهمترین مأموریتها و وظایف مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه اشاره کرد و گفت: شناخت ظرفیتهای دانشگاهیان در عرصه فناوری و کارآفرینی؛ ترسیم و ارتقاء جایگاه مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه در کشور از منظر کارآفرینی و توسعه واحدهای فناور مستقر؛ حمایت از فرصتهای کارآفرینانه در دانشگاه از طریق ایجاد فضای استقرار برای شرکتهای نوپا در مرکز رشد، آموزش عمومی و تخصصی، مربیگری و اتصال به زیستبوم نوآوری کشور؛ تشویق و ترغیب شرکتهای خصوصی در راستای توسعه محصولات نوآورانه از طریق ارائه خدمات مادی و معنوی و هموارسازی همکاری با دانشگاه و ایجاد محیطی نوآورانه با جذب و حمایت از کارآفرینان دانشگاهی و برون دانشگاهی با تمرکز بر توسعه محصولات و خدمات علمی- فناوری و تجاریسازی تحقیقات دانشگاهیان ازجمله وظایف مرکز رشد دانشگاه است.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه نیز در این مراسم گفت: ساختمان شماره دو مرکز رشد واحدهای فناور در راستای تکمیل و توسعه زیستبوم نوآوری و کارآفرینی دانشگاه، در محل ناحیه نوآوری دانشگاه (میدان پژوهش ورودی سه دانشگاه) افتتاح شده است.
علی حفیظی افزود: این ساختمان محل استقرار واحدهای فناوری و شرکتهای دانشبنیان رشد یافته، واحدهای تحقیق و توسعه و مراکز پژوهشی کاربردی است که بهمنظور ارتباط با استادان دانشگاه، انجام پروژههای پژوهشی مشترک بین شرکتهای مستقر در این مرکز با واحدهای مختلف پژوهشی دانشگاه راهاندازی شده است.
معاون پژوهشی دانشگاه شیراز اظهار کرد: در حوزه نوآوری دانشگاه شیراز نسبت به دانشگاههای دیگر یک برنامهریزی جامعی را از چهار سال پیش آغاز کرده و امروز حدود ۸۰ تیم و شرکت در مجموعههای مختلف نوآوری و مراکز رشد دانشگاه مشغول به فعالیت هستند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به ظرفیتهای دانشگاه شیراز در حوزه نوآوری، فناوری و کارآفرینی پرداخت و گفت: دانشگاه شیراز جزو معدود دانشگاههایی است که دارای مراکز نوآوری تخصصی است و مراکز تخصصی نوآوری مهندسی و علوم انسانی در دانشگاه شیراز جایگاه ویژهآی دارد. در کنار آنها، شتابدهندههای کوانتوم پلاس و هاب شیراز و مرکز رشد از دیگر ظرفیتهای حوزه نوآوری دانشگاه است.
معاون پژوهشی دانشگاه شیراز گفت: ساختمان شماره۲ مرکز رشد دانشگاه باهدف تکمیل و توسعهی زیستبوم نوآوری و کارآفرینی دانشگاه و ارتباط شرکتهای بزرگی که به تولید رسیدهاند و دانش خود را به محصول تبدیل کردهاند، با دانشگاه و شرکتها و تیمهای کوچکتر و ترغیب آنها برای شبکه سازی و همکاری فناورانه راهاندازی شده است.
به گفته وی، شروع فرایند کارآفرینی در زیست بوم کارآفرینی دانشگاه از مراکز نوآوری تخصصی و شتابدهنده ها خواهد بود. شرکتهای دانشبنیان کوچکتر و نوپا در ساختمان شماره ۱ مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه مستقر هستند و در ساختمان شماره ۲ مرکز رشد، واحدهای فناوری و شرکتهای دانشبنیان رشدیافته مستقر خواهند شد.
به گزارش آگاه و به نقل از روابط عمومی دانشگاه شیراز، حفیظی همچنین گفت: بهزودی آزمایشگاه ساخت سریع دانشگاه هم با مشارکت یکی از واحدهای فناور و دانشگاه در این محل آغاز به کار خواهد کرد.
انتهای خبر/142699/
- کردستان باید به سمت اقتصاد دیجیتال حرکت کند
- خوزستان پیشران اقتصاد کشور با تکیه بر نیروهای داخلی است
- مشکل حقوقی منطقه ویژه اقتصادی بانه حل میشود
- معافیت مالیاتی کارگاه های کوچک ابلاغ شد
- چین فروش سهام بنادر پاناما به آمریکا را محکوم کرد
- واریز سود سهام عدالت از امروز یکشنبه
- سایر سطوح مزدی 32درصد افزایش یافت+جزئیات
- حداقل دستمزد کارگران 45درصد افزایش یافت
- ابلاغ قانون موافقتنامه تجارت آزاد بین ایران و اتحادیه اقتصادی اوراسیا توسط پزشکیان
- همکاری نکردن بانکهای عامل با فعالان اقتصادی نیازمند برخورد است
- احصای ۲۰ آسیب جدی اجتماعی در استان زنجان
- ظرفیتسازی بخشهای اجرایی و مدنی میتواند موجب تقویت سرمایه اجتماعی شود
- مسئولان در پیشگیری از آسیبهای اجتماعی با جدیت پای کار باشند
- فعالیت داروخانههای بیماران خاص در نوروز/ کمبود دارو نداریم
- حضور 700 دانشجوی راهور به صورت نامحسوس در اتوبوسها
- 400 مصدوم و 6 فوتی در حوادث چهارشنبهسوری/40 مورد قطع عضو
- فروش مواد محترقه در واحدهای صنفی ممنوع است
- برخورد شدید با تبلیغات پزشکی غیرمتعارف در فضای مجازی
- آمادهباش نوروزی مراکز بیمارستانی سازمان تامین اجتماعی استان زنجان
- مطالبات معوق کارفرمایان عامل هجمههای اخیر علیه تامین اجتماعی است