سرانه ورزشی تیران و کرون ۴۶ صدم متر مربع است
جواد بهارلویی در گفتوگو با آگاه اظهار کرد: مجموع سرانه محیطهای سرپوشیده و باز ورزشی این شهرستان کمتر از یک مترمربع بوده، درحالیکه طبق چشمانداز ملی باید این شاخص به بیش از یک مترمربع برسد.
وی افزود: احداث سالن و مجتمعهای ورزشی تنها از سوی وزارت ورزش و جوانان برای رسیدن به شاخص ملی امکانپذیر نبوده و نیاز به مشارکت دیگر نهادهای فرهنگی مثل هلالاحمر، سپاه، کار، تعاون و رفاه اجتماعی و شهرداریها در تأمین این نیاز دارد.
رئیس اداره ورزش و جوانان تیران و کرون بابیان اینکه شهرداریها با احداث محیطهای ورزشی و حمایت از رویدادهای این حوزه همکاری کنند، ادامه داد: جبران کمبودها نیازمند توسعه با مشارکت دیگر نهادها و بخش خصوصی است.
بهارلویی بابیان اینکه جانمایی ورزش صبحگاهی و عصرگاهی در شهر تیران انجام شده خاطرنشان کرد: شهرداری با نصب تابلو به اجرای این برنامه کمک کرده و دوره مربی ورزش همگانی و صبحگاهی نیز در این منطقه برگزار و آمادگی لازم برای اجرای آن در سال آینده وجود دارد.
وی اضافه کرد: برگزاری همایش و رویدادهای ورزش همگانی با همکاری شهرداریها و دهیاریها امکانپذیر بوده و به نشاط و شادابی شهروندان منجر خواهد شد.
رئیس اداره ورزش و جوانان تیران و کرون بابیان اینکه حفظ امکانات و فضای موجود نیازمند اعتبارات مالی و حمایت فرمانداری و اداره کل ورزش و جوانان استان است، تصریح کرد: بهسازی تجهیزات و امکانات موجود به اعتبارات مالی نیاز دارد.
بهارلویی یادآور شد: چمن طبیعی و استاندارد مجموعه ورزشی تختی تیران نیازمند حمایت و آب است که تصمیمات سلیقهای نهادهای متولی بر حفظ و نگهداری آن تأثیر میگذارد.
وی به تغییرات صورت گرفته در هیئتهای ورزشی اشاره کرد و گفت: رئیس و تشکیلات سازمانی این نهادهای ورزشی بهروز شده و با رویکرد جوانگرایی زمینه مشارکت بیشتر افراد و رونق بیشتر این هیئتها فراهم شده است.
انتهای خبر/152717/
- «زار»؛ روایتی از آیینهای جنوب ایران روی صحنه تئاتر/جدال اجرای آیینی با اقتصاد بحرانزده صحنه
- عراقچی به کمیسیون اقتصادی مجلس میرود
- توافق دولت و مجلس بر سر ۹ اولویت اقتصادی|بسته جامع معیشتی تهیه میشود
- پزشکیان: مدیریت مصرف به یکی از ارکان امنیت اقتصادی و تابآوری ملی تبدیل شده است
- اقتصاد انگلیس در پی تبعات جنگ ایران کوچک شد/ رشد تولید ناخالص داخلی منفی شد
- بانک جهانی: جنگ علیه ایران رشد اقتصاد جهانی را ضعیفتر کرد
- نگاه هوشمندانه به اقتصاد دسترسپذیری در شهر و خلق ارزش در شهرها
- فرصتی برای اصلاحات اقتصادی که سالها گم شده بود
- بازگشت ۴.۳ میلیارد دلار به چرخه اقتصاد با اصلاح الگوی مصرف انرژی + اینفوگرافی
- ورود اوقاف به اقتصاد دانشبنیان و تکمیل زنجیره صنایع غذایی/ بهرهوری موقوفات افزایش یافت
- تحلیل فضایی ـ اجتماعی تداوم حضور مردم در خیابانها و میدانها
- افزایش مبلغ و تعداد تسهیلات بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی در سال ۱۴۰۵
- بازگشت «جنابخان»؛ احیای سرمایه اجتماعی از مسیر طنز و خاطره جمعی
- چابکسازی تأمیناجتماعی دردستورکار| مصوبه ۲۷۷ همتی دولت برای پرداخت مطالبات تأمین اجتماعی
- نگاهداری: امید، اعتماد و مشارکت اجتماعی پس از جنگ افزایش پیدا کرده است
- خبر مهم تأمین اجتماعی درباره اعمال افزایش حقوق بازنشستگان در خرداد
- روایت عصمتی از عروج رهبر شهید در «نقش میان میدان» / هنر در میدان، ترکیبی از تکلیف اجتماعی و امیدبخشی به مردم است
- احکام جدید حقوقی بازنشستگان صادر شد| توضیحات مدیرعامل تامین اجتماعی را بخوانید
- اطلاعیه تامین اجتماعی برای بازماندگان مستمری بگیر
- جمهوری اسلامی با تکیه بر سرمایه اجتماعی از جنگ اخیر عبور کرد

