رئیس پلیس راهور فراجا در جریان بازدید اعضای کمیسیون حقوقی و قضائی مجلس شورای اسلامی از مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک، با اشاره به مشکلات جدی در مدیریت ترافیک و تصادفات خواستار ورود جدیتر قانونگذاران به این حوزه شد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آگاه، سردار حسینی؛ رئیس پلیس راهور فراجا در جریان بازدید اعضای کمیسیون حقوقی و قضائی مجلس شورای اسلامی از مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک، با اشاره به مشکلات جدی در مدیریت ترافیک و تصادفات، خواستار ورود جدیتر قانونگذاران به این حوزه شد.
در این بازدید که با هدف بررسی وضعیت کنونی ترافیک و تبادل نظر در خصوص راهکارهای اجرایی و اصلاحی در قوانین ترافیکی کشور صورت گرفت، بر لزوم اصلاح و بازنگری در برخی قوانین ترافیکی تأکید کرد و افزود: برای کاهش تلفات جادهای و بهبود وضعیت ایمنی جادهها، نیاز به قوانین جامعتر و ابزارهای نظارتی کارآمدتری داریم.
در این جلسه توافق شد که جلسهای تخصصیتر در محل کمیسیون حقوقی و قضائی مجلس برگزار شود تا در آنجا تصمیمات لازم در خصوص اصلاحات قانونی و اقدامات بعدی اتخاذ شود.
سردار حسینی در ادامه به مشکلات و محدودیتهایی که در زمینه نظارت و برخورد با تخلفات رانندگی وجود دارد اشاره کرد و گفت: در زمان حاضر با مسئلهای بهنام «سهل ممتنع» روبهرو هستیم؛ سهل از این بابت که در مورد موضوع ترافیک و نظم ترافیکی و کاهش و پیشگیری از وقوع تصادفات با هیچ مسئله مبهمی مواجه نیستیم. فرمولهای استاندارد این موضوع در دنیا بهکار گرفته شده است و موفق شدهاند که تعداد کشتههایشان را به یک عدد دورقمی کاهش دهند، کاملاً مشخص است که باید در حوزه ایمنی راهها چه اقداماتی انجام دهیم و یا در مورد ایمنی خودروها چه باید انجام دهیم.
لزوم بازنگری در قوانین و تقویت همکاریهای بخش خصوصی
سردار حسینی در ادامه گفت: کاملاً مبرهن است که باید در موضوع فرهنگسازی و آموزش نیز اقداماتی انجام دهیم. باید آموزش بدهیم که چگونه کاربران ترافیکی، مانند عابران پیاده، دوچرخهسوارها و موتورسوارها، باید رفتار کنند. وقتی میگوییم مدیریت ترافیک، میدانیم که قوانین باید ویژگیهایی داشته باشند تا بتوانند بازدارندگی ایجاد کنند. اجرای مقررات مهمتر از قانونگذاری است، زیرا پیادهسازی قوانین و مقررات از اهمیت بالاتری برخوردار است.
وی افزود: ما میدانیم که برای بازدارندگی باید چه اقداماتی انجام دهیم. امروز در همه حوزهها با مشکلاتی چون جادهها، خودروها، آموزش و فرهنگسازی در این مورد مواجه هستیم. برای ایجاد و فراهم آوردن این موارد، نیاز به عزمی جدید داریم و باید هزینههای این اقدامات را بپذیریم.
سردار حسینی همچنین به واگذاری برخی وظایف به بخش خصوصی اشاره کرد و گفت: در آیندهای نزدیک با واگذاری برخی مأموریتها به بخش خصوصی، میتوانیم خود را از شر تصدیگری رها کنیم و از توان بخش خصوصی بهرهمند شویم. باید مؤسساتی تأسیس شوند که بتوانند همکاران مناسبی برای ما باشند.
انتهای خبر/154426/
- بوشهر، سومین استان اقتصادی ایران است
- نرخ مشارکت اقتصادی در قزوین بالاتر از میانگین کشوری است
- کاشت آنغوزه؛ گامی موثر در تقویت اقتصاد محلی
- هرمزگان میتواند سهم موثری در اقتصاد ملی داشته باشد
- تحقق شعار سال حلال مشکلات اقتصادی است
- اعلام آمادگی سپاه ثارالله برای ایجاد فضای امن اقتصادی در استان کرمان
- تسهیل سرمایهگذاری و استفاده از ظرفیتهای داخلی برای رونق اقتصادی
- وام ودیعه مسکن در سال 1404؛ بازی وام و ضامن تکرار می شود؟
- پیشنهاد تعیین قیمت توسط خودروساز تحت نظارت شورای رقابت
- معامله 52هزار میلیارد تومان محصول و کالا در بورس کالا
- مشکلات اجتماعی و فرهنگی ریشه در آموزش ناقص و معیوب دارد
- دلایل بروز آسیبهای اجتماعی/ خانواده اثرگذارترین مؤلفه پیشگیری از آسیبها
- سامانه "۴۳۷۹" مشاوره تلفنی پیشگیری از آسیبهای اجتماعی راهاندازی میشود
- افتتاح درمانگاه تامین اجتماعی کبودراهنگ در سال جاری
- گزینش پس از رسمیشدن معلمان حقی برای مداخله ندارد
- جذب معلم خارج از ضابطه ممنوع/ پرداخت وجه تخلف است
- تأکید پلیس و مجلس بر اصلاح قوانین برای کاهش تلفات جادهای
- حجم حملات سایبری به کشور 8 برابر شده است!
- اختلاف معنادار نمرات امتحانات نهایی در 10 درصد برگهها
- 2762 میلیارد تومان جریمه نوروزی/ استفاده برای کاهش تصادفات