توجه به آموزش و پرورش آسیبهای اجتماعی را کاهش میدهد
مسلم حدیدی رییس سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه در این دیدار با تاکید بر اهمیت جایگاه آموزش و پرورش، گفت: پرورش نیروی اخلاق مدار، ایدهپرداز و توانمند، نیازمند همکاری همه دستگاهها است و نمیتوان انتظار داشت آموزش و پرورش به تنهایی این مسئولیت خطیر را به انجام برساند.
وی با بیان اینکه مشکلاتی که امروز در سطح جامعه شاهد آن هستیم بازتابی از کم کاری برخی از دستگاههای متولی است، افزود: اگر دستگاههای متولی، بخشی از فعالیتهای خود را معطوف به جامعه بزرگ و مهم آموزش و پرورش کنند، معضلات و آسیبهای اجتماعی کاهش چشمگیری خواهد داشت.
حدیدی اظهار کرد: هرچقدر در حوزه آموزش و پرورش سرمایهگذاری کنیم، عملا سلامت، امنیت، اقتصاد و فرهنگ جامعه را در آینده تضمین کردهایم.
وی در ادامه با اشاره به همکاریهای جهاددانشگاهی با آموزش و پرورش طی سال گذشته در قالب دبیرخانه مشترک، گفت: بر اساس تلاش و پیگیری مستمر همکاران دبیرخانه، فعالیتهای مناسبی برنامهریزی و اجرا شده که از آن جمله میتوان به برگزاری اردوهای فن فرهنگ(راهیان پیشرفت) برای بیش از ۷۰۰ نفر از دانش آموزان استان و برگزاری کارگاههای تخصصی و رویدادهای کارآفرینی برای دبیران اشاره کرد. همچنین برای اجرای مناظرات دانش آموزی برای اولین بار در کشور به میزبانی کرمانشاه برنامهریزی شده است.
وی افزود: با اجرای برنامه های هدفمند در حوزه های علمی، آموزشی و فرهنگی در سنین نوجوانی و جوانی، در آینده شاهد جامعهای پویا، خلاق و قانونمدار خواهیم بود.
حدیدی در ادامه بر لزوم تغییر نگرش دانش آموزان نسبت به فرهنگ کار اشاره و تصریح کرد: در حال حاضر بیکاری معضل اصلی استان کرمانشاه است و شاید یکی از دلایل مهم آن به نگرش جامعه به مقوله کار و اشتغال مربوط میشود.
وی افزود: متاسفانه دیدگاه غالب اکثر مردم، ادامه تحصیل با هدف کسب جایگاه کارمندی و یا ورود به حوزههای تخصصی مانند پزشکی و نظایر آن است، درحالیکه با توجه به زیرساختهای موجود در کشور و بخصوص استان کرمانشاه، در صورت برنامه ریزی صحیح، تغییر رویکرد و ارائه آموزشهای متناسب با بازار کار، امکان ورود تعداد قابل توجهی از متقاضیان کار به عرصه کارآفرینی فراهم است.
حدیدی تصریح کرد: آمادگی داریم همکاریها با آموزش و پرورش را گسترش دهیم، چرا که توسعه این همکاریها را یک سرمایه گذاری برای آینده جامعه میدانیم.
سلیمان محبی سرپرست اداره کل آموزش و پرورش هم در این دیدار با تقدیر از فعالیتها و همکاری های جهاددانشگاهی، بر توسعه همکاریها با این نهاد علمی تاکید کرد.
محبی گفت: هرچقدر بتوانیم دانش و آگاهی معلمان و دانش آموزان را در حوزه های مختلف افزایش دهیم، قطعا ثمرات آن در جامعه بازتاب خواهد داشت و در همین راستا آماده هرگونه همکاری درحوزه های آموزشی، فرهنگی، فناورانه و ... با سازمان جهاددانشگاهی هستیم.
وی افزود: در حال حاضر عمده فعالیتها در آموزش و پرورش در حد تئوری انجام میگیرد و نیاز داریم که آموزشهای عملی و مهارت آموزی را توسعه دهیم و تمایل داریم در این زمینه از ظرفیتهای جهاددانشگاهی استفاده کنیم.
به گزارش آگاه، به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی، محبی اظهار کرد: همچنین تمایل داریم از ظرفیتهای جهاددانشگاهی در زمینه تکنولوژیهای جدید و بویژه هوش مصنوعی بهره مند شویم، چرا که نیاز است معلمان و دانش آموزان با این حوزه بیش از پیش آشنا شوند.
انتهای خبر/154878/
- ساعت کاری جدید بانکها اعلام شد
- ثبتنام جاماندگان نهضت ملی مسکن پس از تأمین زمین
- ضرورت ایجاد بازارچههای دائمی در تقویت اقتصاد محلی
- زیستفناوری محور توسعه استانهای ساحلی و عامل جهش اقتصادی کشور
- حفظ و احیای صنایع دستی خراسان جنوبی؛ از هنرهای سنتی تا توسعه اقتصادی
- ادامه صادرات نفت در بالاترین سطح با وجود تحریمها
- بازدید وزیر ارتباطات از پارک اقتصادی دیجیتال مازندران
- وزیر نیرو: قطعی های برق خانگی از شنبه حداکثر دو ساعت است
- تحول اقتصادی کشور با اتصال خط ریلی اینچهبرون به شاهرود
- صنعتگران فولاد پیشآهنگ توسعه و اقتصاد کشور هستند
- تعطیلی ادارات شهرستانهای تهران در روزهای پنجشنبه
- تأمین اجتماعی نهادی راهبردی در تحقق عدالت اجتماعی و امنیت پایدار است
- ضرورت شتاب در روند اجرایی درمانگاه تامین اجتماعی کبودراهنگ
- ارتقای بهرهوری در صنعت آب؛ مسئولیت اجتماعی و ملی است
- رفع کسری ۳۰۰ هزار میلیارد تومانی تأمین اجتماعی، نیاز به منابع پایدار و همراهی دولت دارد
- ارزبری300میلیون دلاری مشتقات پلاسما/هدفگذاری برای خودکفایی
- وجود 23000بیمار تالاسمی در کشور/مرگ 1350نفر در پی تحریم دارو
- واکسن HPV ایرانی وارد بازار شد
- برگزاری هشتمین نکوداشت «روز شهرکرد» با ۴۰ برنامه فرهنگی، هنری و اجتماعی
- استفاده از سازمانهای مردمنهاد برای مقابله با آسیبهای اجتماعی