پنجشنبه ۰۴ اردیبهشت ۱۴۰۴
الخميس ٢٦ شوال ١٤٤٦
Thursday 24 April 2025
متن خبر

سایه چالش‌های مالی بر پیشرفت علم رباتیک در ایران

پنجشنبه ۰۴ اردیبهشت ۱۴۰۴
سایه چالش‌های مالی بر پیشرفت علم رباتیک در ایران

عضو هیئت علمی دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه تهران از سایه انداختن بحث‌های انگیزه‌ای و مالی بر پیشرفت علم رباتیک خبرداد و گفت: جوانان همیشه برای پیشرفت ایران در این حوزه آماده‌اند فقط‌کافی است که راه را برای آنها باز کنیم.

دکتر احمد کلهر؛ عضو هیئت علمی دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه تهران در حاشیه نوزدهمین دوره مسابقات ربوکاپ آزاد ایران که به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی برگزار شد، در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری آگاه اظهار کرد: برگزاری پنل‌های تخصصی در رویدادهایی مانند ربوکاپ می‌تواند به علاقمندان این حوزه و جوانان دانشجو که تازه در این مسیر گام برداشته‌اند کمک شایانی کند.

به گفته وی، هرساله علاقمندان با شرکت در این مسابقات و کنفرانس‌ها توانسته‌اند از تجربیات دیگران بهره بگیرند و حتی تجربیات خودشان را به اشتراک بگذارند.

وی افزود: هرچند بحث‌های انگیزه‌ای و مالی بر پیشرفت کشور در علم رباتیک سایه می‌اندازد تا به شیب رشدی که مد نظرمان است نرسیم اما با وجود این جوانان در علم رباتیک می‌توانیم از جایگاه شایسته و مطلوبی برخوردار شویم به شرط اینکه دست‌اندرکاران برای پیشرفت این حوزه برنامه‌ریزی کنند. جوانان همیشه آماده‌اند کافی است که راه را برای آنها باز کنیم.

انتهای خبر/156501/

اخبار اقتصادی
آژانس مسافرتی سلام پرواز ایرانیان
اخبار اجتماعی
فروشگاه اینترنتی سفیر