چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴
الأربعاء ٠٩ ذی‌القعده ١٤٤٦
Wednesday 07 May 2025
متن خبر

طلاق، مهم‌ترین آسیب‌ اجتماعی در چهارمحال و بختیاری

سه‌شنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴
طلاق، مهم‌ترین آسیب‌ اجتماعی در چهارمحال و بختیاری

طلاق، مهم‌ترین آسیب‌ اجتماعی در چهارمحال و بختیاری

سید محمد موسوی امروز ۱۶ اردیبهشت در دوره آموزشی تحلیل آسیب‌های اجتماعی و راهکارهای پیشگیری از آن ویژه اعضای شورای اداری شهرستان سامان اظهار کرد: آسیب‌های اجتماعی، حوزه محجوری است و به مثابه خوره‌ای بی‌صدا، ممکن است جامعه ما را دربرگیرد.

این مقام قضایی بیان کرد: طی سال‌های پس از انقلاب، پیشرفت‌های چشمگیری داشته‌ایم، در حالی‌که در ایران چهار ابرچالش اقتصاد و معیشت، منابع طبیعی و محیط‌زیست، سلامت و بهداشت و آسیب‌های اجتماعی و جرایم داریم.

موسوی با بیان اینکه فروپاشی خانواده شامل اعتیاد، خشم، جرایم خشن و خطرات فضای مجازی، چهار آسیب اجتماعی اولویت‌دار هستند، اضافه کرد: مگر می‌شود از دل خانواده‌ای که آسیب‌زا یا آسیب‌پذیر است، فرزندی حاصل شود که برای آینده در جامعه تاثیرگذار باشد؟    

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل چهارمحال و بختیاری با اشاره به عوامل طلاق، تصریح کرد: ۱۰ تا ۲۵ درصد طلاق‌ها، ارتباط مستقیم با اقتصاد دارد، گرچه معیشت و اقتصاد به تنهایی حرف اول را نمی‌زند.

وی ضمن اشاره به طلاق قضایی، به مبحث طلاق عاطفی پرداخت و خاطرنشان کرد: اگر نیازهای زوجین برطرف نشود، ممکن است بسترساز وقوع جرایم متعددی شود.

موسوی در بخش دوم سخنان خود به خطرات فضای مجازی پرداخت و گفت: سه نگرش تهدیدمحور، فرصت‌محور و واقع‌محور به فضای مجازی وجود دارد که کارشناسان مربوطه دو نگرش اول را رد کرده و متعقدند فضای مجازی هم فرصت و هم تهدید است.

معاون قضایی رئیس کل دادگستری چهارمحال و بختیاری ضمن اشاره به آسیب‌های فضای مجازی و بازی‌های رایانه‌ای، افزود: طبق بررسی‌ها،استفاده از برخی از بازی‌های رایانه‌ای، در ۳۰  کشور جهان ممنوع است، در حالی‌که در کشور شاهد چنین ممنوعیت و محدودیت‌هایی نیستیم.

وی با بیان اینکه متاسفانه نظارت کافی بر کنترل و سطح‌بندی بازی‌های رایانه‌ای وجود ندارد، گفت: بازی‌های رایانه‌ای خشن تأثیری مستقیم بر ذهن نوجوانان دارند، رفتارهای سالم اجتماعی کودکان را کاهش می‌دهد و آنها را منزوی می‌کند.

در ادامه حجت‌الله ریاحی، فرماندار شهرستان سامان با بیان اینکه آسیب‌های اجتماعی اولویت‌دار شهرستان سامان احصاء و در راستای کاهش آن، یاری‌رسانی شود، گفت: همه ارگان‌ها و دستگاه‌های شهرستانی یاری‌رسان دستگاه قضا در پیشگیری از وقوع جرم و کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی باشند.

وی ضمن اشاره به ارتباط افزایش ارتقاء آگاهی‌های عمومی مردم و کاهش آسیب‌های اجتماعی، خاطرنشان کرد: همه دستگاه‌ها خاصه آموزش و پرورش، بهزیستی و ورزش و جوانان زمینه برگزاری دوره‌های آموزشی و ارتقاء سطح دانش عمومی را فراهم کنند.

به گزارش آگاه، این دوره آموزشی با تدریس معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان، با شرکت بیش از ۳۰ تن از مدیران و کارکنان ادارات و نهادهای حاکمیتی در سالن همایش آموزش و پرورش سامان برگزار شد.

انتهای خبر/160864/

اخبار اقتصادی
آژانس مسافرتی سلام پرواز ایرانیان
اخبار اجتماعی
فروشگاه اینترنتی سفیر