چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴
الأربعاء ٠٩ ذی‌القعده ١٤٤٦
Wednesday 07 May 2025
متن خبر

86 مصدوم در پی وقوع حوادث جوی/ فوت 9 نفر براثر طوفان و صاعقه

سه‌شنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴
86 مصدوم در پی وقوع حوادث جوی/ فوت 9 نفر براثر طوفان و صاعقه

سخنگوی سازمان اورژانس کشور از مصدومیت ۸۶ نفر و فوت ۹ نفر در حوادث جوی روزهای گذشته خبر داد.

بابک یکتاپرست در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری آگاه با اشاره به وقوع حوادث جوی طی هفته گذشته اظهار کرد: از هفتم تا پانزدهم اردیبهشت‌ماه سال جاری 86 نفر بر اثر وزش شدید باد و رعدوبرق دچار مصدومیت شده‌اند که از این تعداد متأسفانه 9 نفر فوت کرده‌اند.

وی افزود: 4 مورد از فوتی‌ها بر اثر وزش شدید باد و سقوط اجسام و 5 مورد آن براثر اصابت صاعقه بوده است.

یکتاپرست با اشاره به اینکه استان تهران با 63 مصدوم بیشترین آمار مصدومین بر اثر حوادث جوی را بین استان‌های کشور داشته است، ادامه داد: حوادث جوی در خراسان جنوبی 7 نفر، کرمانشاه 4 نفر، مازندران 3 نفر، مرکزی 2 نفر، قزوین 2 نفر، البرز 2 نفر، آذربایجان غربی یک نفر، خراسان رضوی یک نفر و در خوزستان نیز یک نفر مصدوم به‌جا گذاشته است.

سخنگوی سازمان اورژانس کشور گفت: در روزهای هفتم و سیزدهم اردیبهشت‌ماه به‌ترتیب بیشترین آمار مصدومین و فوتی‌های حوادث جوی در کشور به ثبت رسیده است.

انتهای خبر/160909/

اخبار اقتصادی
آژانس مسافرتی سلام پرواز ایرانیان
اخبار اجتماعی
فروشگاه اینترنتی سفیر