یکشنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۴
الأحد ٠٥ ذی‌الحجه ١٤٤٦
Sunday 01 June 2025
متن خبر

از آسمان صاف تا رگبارهای پراکنده در مازندران

جمعه ۰۲ خرداد ۱۴۰۴
از آسمان صاف تا رگبارهای پراکنده در مازندران

از آسمان صاف تا رگبارهای پراکنده در مازندران

احمد اسدی در گفت‌وگو با آگاه، اظهار کرد: براساس تحلیل آخرین نقشه‌های پیش‌یابی، روز جمعه دوم خرداد، آسمان استان صاف تا نیمه‌ابری خواهد بود و در دامنه‌ها احتمال بارش پراکنده و افزایش دما وجود دارد.

وی افزود: در روزهای شنبه و یکشنبه، سوم و چهارم خرداد، هوای مازندران نیمه‌ابری تا گاهی ابری پیش‌بینی می‌شود و در ارتفاعات و دامنه‌ها احتمال رگبار، رعدوبرق و وزش باد وجود دارد.

معاون هواشناسی گفت: برای دوشنبه پنجم خرداد، در مناطق ساحلی و جلگه‌ای، وضعیت جوی نیمه‌ابری تا ابری همراه با احتمال بارش پراکنده و وزش باد خواهد بود. در نواحی کوهستانی و دامنه‌ها نیز آسمان ابری و مه‌آلود همراه با رگبارهای متناوب، رعدوبرق و باد گزارش شده است.

اسدی ادامه داد: سه‌شنبه ششم خرداد، شرایط جوی نیمه‌ابری تا ابری خواهد بود و در ارتفاعات احتمال بارش پراکنده و وزش باد وجود دارد.

وی گفت: چهارشنبه هفتم خرداد، هوای نیمه‌ابری تا گاهی ابری همراه با احتمال وقوع رگبار، رعدوبرق و وزش باد در مناطق مرتفع پیش‌بینی شده است.

معاون هواشناسی مازندران، ادامه داد: پنجشنبه هشتم خرداد نیز آسمان بیشتر ساعات صاف تا نیمه‌ابری خواهد بود اما در ساعات بعدازظهر با افزایش ابر و در ارتفاعات غربی، احتمال رگبار و رعدوبرق پراکنده و وزش باد وجود دارد.

اسدی گفت: پیش‌بینی‌ها ممکن است در روزهای آینده بر اساس تغییرات جوی به‌روزرسانی شود. به شهروندان، بویژه کشاورزان، گردشگران و ساکنان مناطق کوهستانی توصیه می‌شود گزارش‌های روزانه هواشناسی را از مراجع معتبر پیگیری کنند.

انتهای خبر/166638/

اخبار اقتصادی
آژانس مسافرتی سلام پرواز ایرانیان
اخبار اجتماعی
فروشگاه اینترنتی سفیر