یکشنبه ۱۵ تیر ۱۴۰۴
الأحد ١١ محرم ١٤٤٧
Sunday 06 July 2025
متن خبر

روایت یک امدادگر از حمله به اوین؛ آنجا همه‌چیز بودم جز ناجی!

جمعه ۱۳ تیر ۱۴۰۴
روایت یک امدادگر از حمله به اوین؛ آنجا همه‌چیز بودم جز ناجی!

من امدادگرم، اما آن شب انگار همه‌چیز بودم جز نجات‌دهنده. فقط شاهد بودم... و این، سخت‌ترین شکلِ بودن است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آگاه،‌ حادثه‌ی دلخراش حمله رژیم صهیونیستی به زندان اوین، صحنه‌هایی را رقم زد که برای بسیاری از امدادگران حاضر، یادآور میدان‌های جنگ بود.

کاظم شعبانی یکی از امدادگران جمعیت هلال احمر استان گیلان که سابقه حضور در مناطق جنگی سوریه را هم دارد، برای کمک به زندان اوین آمده بود درباره مشاهدات خود از فاجعه‌ای که در این زندان رخ داده بود گفت:

در نخستین شب حادثه‌ی اوین، صدای انفجار، بوی خاکستر و تصویر آوار، فضای محل را به جایی فراتر از یک حادثه‌ی معمولی تبدیل کرده بود. امدادگران در شرایطی وارد عمل شدند که دود و آتش، هنوز اجازه نفس‌کشیدن نمی‌داد.

جنگ را دیده بودم، صحنه‌های جنگ آشنا بود؛ اما این‌جا چیز دیگری بود. بوی آهن سوخته، صدای ناله و فریاد. جایی که باید امن می‌بود، حالا زمین داغ و آسمان شکسته شده بود.

اولین پیکر را که از زیر آوار بیرون کشیدیم، چهره نداشت. لباس نداشت. فقط تکه‌هایی از یک انسان بود.

امدادونجات ساعت‌ها ادامه داشت. تلاش‌هایی فراتر از توان جسم، که تنها با نیروی دل پیش می‌رفت.

زنی آمد، با چادری پر از خاک و نگاهی که امید داشت اما خودش نمی‌دانست چرا. گفت پسرم آنجاست، سرباز است، شاید زنده باشد. اسمش را گرفتم و نوشتم روی دستم. انگار روی دلم حک شد.

دقایقی بعد، با دو سرباز زنده برخورد کردم. وقتی نام آن سرباز را پرسیدم، یکی از آن‌ها گفت که نگهبان شب بود و موقع بمباران توی آسایشگاه خواب بود. سرباز در خواب از دنیا رفته بود؛ آرام، اما در میان آتش.

من امدادگرم، اما آن شب انگار همه‌چیز بودم جز نجات‌دهنده. فقط شاهد بودم... و این، سخت‌ترین شکلِ بودن است.

به گزارش خبرگزاری آگاه، روز دوم تیرماه رژیم صهیونیستی در ادامه تجاوزهای خود به تهران، به زندان اوین نیز حمله کرد که انفجار پرتابه‌های این حملات باعث آسیب به بخش‌هایی از زندان شد که طبق آخرین اعلام سخنگوی قوه قضائیه 79 نفر در این حمله وحشیانه به شهادت رسیدند.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی به‌فاصله کوتاهی از این حمله مدعی شورش زندانیان و تیراندازی در زندان اوین در نتیجه این حمله شدند که این ادعا با تکذیب مسئولان قضائی مواجه شد.

اصغر جهانگیر سخنگوی قوه قضائیه در ادامه اعلام کرد که این حمله رژیم صهیونیستی به زندان اوین در ساعت ملاقات زندانیان با خانواده‌های خود و مددکاران صورت گرفت که باعث شهادت تعدادی از زندانیان، مددکاران، کادر اداری و سربازان مستقر در زندان اوین شد.

بعد از وقوع این حادثه و برای حفظ امنیت جانی زندانیان، مددجویانی که در زندان اوین بودند، به سایر زندانهای استان تهران منتقل شدند.

روز سوم تیر بود که سردار منتظرالمهدی سخنگوی فراجا، از کشف و خنثی‌سازی دو موشک عمل‌نکرده در محدوده زندان اوین خبر داد.

ابتدای هفته جاری نیز برخی جریان‌های خبری وابسته به رژیم صهیونیستی در اقدامی مضحک مدعی شده بودند که عوامل این رژیم پیش از این حمله به زندان اوین، با فرزند رئیس زندان اوین ارتباط گرفتند و با اعلام انجام حمله تا ساعاتی دیگر، باعث فرار او از اوین شدند،

این درحالی بود که براساس اعلام مرکز رسانه قوه قضائیه، آقای فرزادی رئیس زندان اوین زمان حمله رژیم صهیونیستی به این مجموعه به‌همراه یک تیم بازدیدکننده در یکی از بندهای این زندان، مشغول بازدید بوده است.

انتهای خبر/177309/

اخبار اقتصادی
آژانس مسافرتی سلام پرواز ایرانیان
اخبار اجتماعی
فروشگاه اینترنتی سفیر