شنبه ۲۹ فروردین ۱۴۰۵
السبت ٠١ ذی‌القعده ١٤٤٧
Saturday 18 April 2026
متن خبر

کعبی: تیم ملی نباید چوب لیگ برتر را بخورد/ معرفی تیم‌های اول تا سوم به AFC منطقی است

جمعه ۲۸ فروردین ۱۴۰۵
کعبی: تیم ملی نباید چوب لیگ برتر را بخورد/ معرفی تیم‌های اول تا سوم به  AFC منطقی است
مربی تیم استقلال خوزستان گفت: بهتر است که بر اساس تیم‌های اول تا سوم جدول معرفی به کنفدراسیون فوتبال آسیا صورت بگیرد، چون چاره‌ای نیست.

حسین کعبی در گفت‌وگو با خبرگزاری آگاه، در خصوص اینکه اعلام شده رقابت‌های لیگ برتر بعد از جام جهانی برگزار خواهد شد، اظهار داشت: اگر بخواهیم بازی‌ها را برگزار کنیم، چوب آن را تیم ملی می‌خورد. تیم ملی مهره کم دارد و بازیکن کافی برای جام جهانی موجود نیست، اگر بخواهیم بازی‌ها را برگزار کنیم و بازیکنان دیگری مصدوم شوند، قطعاً تیم ملی آسیب جدی می‌بیند.

بعد از جام جهانی لیگ را برگزار کنند 

وی ادامه داد: بعد از آنکه جام جهانی برگزار شد باید امکانات کافی و شرایط امن برای تیم‌ها فراهم شود تا بتوانیم مسابقات را برگزار کنیم. هزینه‌های مختلف مانند اقامت در هتل، رفت و آمدها، محل تمرین و ورزشگاه‌های آماده از نیازهای اصلی است. در صورتی که شرایط فراهم باشد مشکلی نیست و می‌توانیم بازی کنیم چون به لحاظ فوتبالی کار ما فوتبال بازی کردن است. البته فراموش نکنیم وضعیت تیم‌های خوبی چون سپاهان و فولاد به دلیل حملاتی که در جنگ تحمیلی به کارخانه‌های آنها شد وضعیت مناسبی نیست و باید به لحاظ هزینه‌ای فدراسیون فوتبال به کمک تیم‌ها بیاید تا امکان برگزاری مسابقات وجود داشته باشد. ضمناً بعد از جام جهانی به دلیل آنکه هوا گرم می‌شود، باید جایی برای برگزاری مسابقات انتخاب شود که به لحاظ گرما تیم‌ها اذیت نشوند و بتوانند بدون مشکل بازی کنند.

بازیکنان نیاز به دریافت مبالغ قرارداد خود دارند

مربی تیم استقلال خوزستان یادآور شد: صددرصد مسئله قرارداد بازیکنان و مربیان خیلی مهم است. بازیکنان به دنبال دریافت مبالغ قرارداد خود هستند چون بسیاری از آنها درآمدشان از فوتبال بازی کردن است. این موضوع برای مربیان هم وجود دارد. برخی بازیکنان بیش از یک فصل قرارداد دارند و مشکلی برای ماندن ندارند اما بازیکنانی که قرارداد آنها به پایان می‌رسد باید شرایطی فراهم شود تا بتوانند در تیم خود بمانند و بعد از اتمام رقابت‌ها تیم جدید خود را انتخاب کنند. ضمناً باید توافق میان باشگاه‌ها و بازیکنان فراهم شود چون بازیکنان نیاز به دریافت مبالغ قرارداد خود دارند. تعطیلی مسابقات مشکلات زیادی را ایجاد می‌کند و باید بعد از جام جهانی حتماً این فصل به پایان برسد.

پرسپولیس می تواند امتیاز جبران کند اما نباید احساسی حرف بزنیم

کعبی یادآور شد: با توجه به اینکه فدراسیون فوتبال ناچار است که نمایندگان ایران را برای لیگ‌های نخبگان و قهرمانان آسیا معرفی کند، به نظرم تیم‌های اول تا سوم برای این معرفی منطقی و مناسب هستند. شاید خیلی تیم‌ها بر این باور هستند که می‌توانند فاصله با صدر جدول را از بین ببرند اما چون شرایط بحرانی است، وقت کافی وجود ندارد و باید تا ۱۰ خرداد تیم‌ها معرفی شود، بهتر است که بر اساس تیم‌های اول تا سوم جدول معرفی به کنفدراسیون فوتبال آسیا صورت بگیرد، چون چاره‌ای نیست. من با کار فدراسیون موافقم، با احترام به تیم پرسپولیس فدراسیون بهترین تصمیم را گرفته، بهتر است احساس را کنار بگذاریم. مسلماً پرسپولیس این شانس را دارد که فاصله ۷ امتیازی خود را با صدر جدول جبران کند اما بهتر است که احساساتی صحبت نکنیم. پرسپولیس باید جواب هواداران خود را بدهد و قطعاً هواداران این تیم هم درک می‌کنند که شرایط جنگ تحمیلی ادامه برگزاری مسابقات را گرفته است. مدیران باشگاه پرسپولیس اجازه دهند فدراسیون در آرامش تصمیم‌گیری کند.

انتهای خبر/241050/

اخبار اقتصادی
آژانس مسافرتی سلام پرواز ایرانیان
اخبار اجتماعی
فروشگاه اینترنتی سفیر