جمعه ۰۶ شهریور ۱۴۰۵
الجمعة ١٥ ربیع‌الاول ١٤٤٨
Friday 28 August 2026
متن خبر

بعد از محک طلایی قهرمان المپیک در یک وزن بالاتر/ فقط یک ملی‌پوش بدون مسابقه به جهانی آستانه می‌رود

پنجشنبه ۰۵ شهریور ۱۴۰۵
بعد از محک طلایی قهرمان المپیک در یک وزن بالاتر/ فقط یک ملی‌پوش بدون مسابقه به جهانی آستانه می‌رود
سعید اسماعیلی بعد از ۱۰ ماه دوری از مسابقه، طلایی بازگشت. او یک وزن بالاتر در جام پیتلاسینسکی لهستان کشتی گرفت و با شکست پرویز نصیبوف اوکراینی به نشان طلای ۷۲ کیلوگرم تورنمنت لهستانی‌ها رسید.

به گزارش خبرگزاری آگاه، پیش از این قرار بود سعید اسماعیلی و علیرضا مُهمدی دو نماینده ایران در تورنمنت بین‌‎المللی پیتلاسینسکی لهستان باشند که به دلیل آسیب دست مُهمدی، نام نایب‌قهرمان جهان و المپیک از لیست خارج شد و قهرمان وزن ۶۷ کیلوگرم المپیک و جهان به تنهایی راهی ورشو شد.

اسماعیلی که یک وزن بالاتر در این رقابت‌ها کشتی گرفت با شکست ۸-صفر هنریک از سوئد، ۱۰-صفر دیمیتارا از بلغارستان و ۹-صفر ترتریان ارمنی؛ ۸-صفر هم پرویز نصیبوف اوکراینی را از پیش رو برداشت تا با ۴ برد امتیاز عالی قهرمان ۷۲ کیلوگرم تورنمنت پیتلاسینسکی شود.

به این ترتیب با محک سعید اسماعیلی در این جام، علیرضا مُهمدی تنها کشتی‌گیری خواهد بود که بدون مسابقه در چرخه ۲۰۲۶، در مسابقات جهانی آستانه کشتی خواهد گرفت.

او سال گذشته بعد از کسب مدال نقره ۸۷ کیلوگرم جهان، زانویش را جراحی کرد و باتوجه به عملکرد سایر مدعیان این وزن در چرخه، برای چهارمین سال متوالی ملی‌پوش کشتی فرنگی شد.

انتهای خبر/272213/

اخبار اقتصادی
آژانس مسافرتی سلام پرواز ایرانیان
اخبار اجتماعی
فروشگاه اینترنتی سفیر