سه‌شنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴
الثلاثاء ٢٢ ذی‌القعده ١٤٤٦
Tuesday 20 May 2025
متن خبر

توصیه اوجی به دولت جدید درباره تداوم تولید نفت

چهارشنبه ۲۰ تیر ۱۴۰۳
توصیه اوجی به دولت جدید درباره تداوم تولید نفت

وزیر نفت گفت: یکی از راهکارهای خوب برای جلوگیری از کسری بودجه و کمک به هزینه‌های دولت افزایش تولید و استخراج هرچه بیشتر منابع نفتی کشور است. در همین راستا امیدواریم ریل گذاری‌های دولت سیزدهم در دولت جدید نیز استمرار پیدا کند.

به گزارش خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری آگاه، جواد اوجی وزیر نفت در حاشیه نشست هفتگی هیئت دولت در جمع خبرنگاران درباره توصیه‌هایش به دولت جدید گفت: هر 100 هزار بشکه نفتی که به تولید اضافه شود، 2.8 میلیارد دلار سالانه عایدی برای کشور دارد که  این مسئله در این دولت اتفاق افتاد.

وی افزود: در 3 سال گذشته در دولت سیزدهم  تولید نفت از 2 میلیون 200 هزار بشکه در روز به 3 میلیون و 600 هزار بشکه رسید. بنابراین یکی از راهکارهای خوب برای جلوگیری از کسری بودجه و کمک به هزینه‌های دولت افزایش تولید و استخراج هرچه بیشتر منابع نفتی کشور است. در همین راستا امیدواریم ریل گذاری‌های دولت سیزدهم در دولت جدید نیز استمرار پیدا کند.

اوجی درباره ذخایر بنزینی گفت:  ما در بحث مدیریت مصرف بنزین اولویت را بر روشهای غیرقیمتی متمرکز کردیم. البته مصرف در روزهای اخیر حتی به 130 میلیون لیتر هم رسیده‌ است که نیاز داریم که در این حوزه مدیریت را استمرار دهیم. 

 

 

انتهای خبر/43566/

اخبار اقتصادی
آژانس مسافرتی سلام پرواز ایرانیان
اخبار اجتماعی
فروشگاه اینترنتی سفیر