پیشبینی پایههای مالیاتی با نرخهای جدید برای سال آینده/ نهادهای انقلابی که فعالیت اقتصادی دارند مالیات میدهند
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا، امیدعلی پارسا، رئیس سازمان امور مالیاتی کشور در حاشیه معارفه رئیس سازمان بورس اعلام کرد: در لایحه بودجه سال آینده دولت 225 هزار میلیارد تومان به عنوان درآمد مالیاتی پیشنهاد کرده بود که البته در مجلس این رقم به 266 هزار میلیارد تومان افزایش یافته است که این افزایش از محل افزایش نرخها نیست بنابراین فشاری به مؤدیان مالیاتی موجود نخواهد بود بلکه از محل کارآیی و بهرهوری محقق خواهد شد همچنین از محل مالیات بر خودروی لوکس و مناظر لوکس که بیش از یک میلیارد تومان ارزش داشته باشد.
رئیس سازمان امور مالیاتی کشور گفت: پایههای جدید مالیاتی در مجلس با نرخهای جدید پیشبینی شده است. مثل مالیات بر خانه و ماشین لوکس و همچنین حذف معافیت مالیات بر ارزشافزوده در مناطق آزاد و پیشبینی 2 طبقه مالیاتی در مالیات بر حقوق و دستمزد که اگر از 30 میلیون تومان مجموع دریافتی فرد بیشتر شود با نرخهای 30 و 35 درصد باید مالیات بپردازند.
پارسا همچنین در پاسخ به این پرسش که آیا قانون مالیات بر ارزشافزوده تبدیل به قانون دائمی میشود، گفت: فعلاً از دیماه امسال به مدت یک سال تمدید شده است و مجلس تلاش میکند ایرادهای شورای نگهبان را رفع کند.
وی در مورد مالیات بر عایدی سرمایه گفت: طرحی در مجلس بررسی میشود و در دولت در قالب اصلاح قانون مالیاتهای مستقیم ارائه شده که مالیات بر عایدی سرمایه یا همان CGT است که البته این طرح به بودجه دولت فعلی نمیرسد.
رئیس سازمان امور مالیاتی کشور همچنین در مورد اینکه عدهای میگویند دولت از بازار سرمایه مالیات کسب کرد و سپس آن را رها کرد، گفت: هیچ دولتی به بازار سرمایه چنین نگاهی ندارد و این از یک تحلیل سطحی ناشی میشود و همه دولتها دنبال ثبات و رشد بازار و سرمایه هستند. درآمد دولت از نقلوانتقال سهام امسال 13 هزار میلیارد تومان بوده است که نسبت به مشابه سال قبل بیش از 2 برابر افزایش یافته است.
پارسا با بیان اینکه با ورود شرکتها به بورس شفافیت ایجاد شده و مالیات واقعی از آنها گرفته میشود، گفت: با شفاف شدن اطلاعات میزان مالیات واقعی میشود.
وی همچنین در مورد مالیات فعالیت اقتصادی نهادهای انقلابی گفت: بخشی از فعالیت اقتصادی نهادهای انقلابی که مشمول مالیات است به شایستگی پرداخت میشود و جزو مؤدیان خوشحساب و خوشتمکین به قانون هستند.
رئیس سازمان امور مالیاتی کشور اظهار داشت: فعالیتهای اقتصادی آستان قدس رضوی، ستاد اجرایی فرمان امام خمینی، بنیاد شهید، بنیاد مستضعفان و قرارگاه سازندگی خاتم آن بخشی که فعالیت اقتصادی است مالیات میدهند و آن بخشی که کارهای حاکمیتی است مانند سایر بخشهای حاکمیتی معاف از مالیات است.
انتهای خبر/4521/
برچسب ها
- با اشتغال خانگی افسران جنگ اقتصادی را تجهیز میکنیم
- حوزه پیشرو و سرآمد ـ 6| دلالتهای اقتصادی پیام رهبر انقلاب
- اسماعیلی: وزیر اقتصاد پیشنهادی در مهلت قانونی معرفی میشود
- ممنوعیت واردات یا تعرفهگذاری؟ نگاه رهبر انقلاب روشن است
- نمایشگاه نفت نشان از قدرت اقتصادی جمهوری اسلامی و عدم اثرمندی تحریمها است
- معرفی وزیر اقتصاد به تعویق افتاد
- فعلاً دلیلی برای حذف کارت سوخت وجود ندارد
- پایش سموم مواد غذایی با وزارت جهاد است، نه استاندارد
- سلیمی: مدنی زاده گزینه احتمالی دولت برای وزارت اقتصاد است
- سفر مقام ترکمنستان به گلستان برای توسعه همکاریهای اقتصادی و فرهنگی
- گفتوگو با قاتل همسرکش در جنوب تهران/جنایت بهخاطر گوشی قسطی
- آماری از آسیبهای اجتماعی در کهگیلویه و بویراحمد / مبارزه باآسیبها در اولویت قرار گیرد
- پیگیری احداث مدارس جدید پایتخت در جلسه فوری استانداری تهران
- 143 مسموم و یک فوتی بر اثر مصرف قارچهای سمی
- مرگ 68 قلاده یوز از سال 1380 تاکنون
- کاهش آسیبهای اجتماعی نیازمند آموزش است
- آمار سرخک در آمریکا از 1000 نفر گذشت/شیوع گسترده در 11 ایالت
- پذیرش بدون کنکور 3000 دانشآموز در دانشگاه فرهنگیان از مهر
- فوت 102 نفر بر اثر غرقشدگی/ دریاها بیشترین محل غرقشدن
- استفاده از ترکیبات گیاه شاهدانه در صنایع بهداشتی و دارویی