26 December-2024 الخميس - 25 جمادی الثانی 1446 پنجشنبه - 6 دی 1403 19:37 (GMT) 19:37 ارتباط با ما
خبرگزاری آگاه
افتتاح 14 طرح فناورانه دانشگاه آزاد اسلامی/ بهره‌برداری از طرح‌های علمی، تحقیقاتی و دانش‌بنیان/ دیدار با خانواده شهید حججی
یکشنبه 24 اسفند 1399 ساعت 14:33
افتتاح 14 طرح فناورانه دانشگاه آزاد اسلامی/ بهره‌برداری از طرح‌های علمی، تحقیقاتی و دانش‌بنیان/ دیدار با خانواده شهید حججی
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه برنامه سفرهای خود به استان اصفهان سفر کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا  دکتر محمدمهدی طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه برنامه سفرهای خود به استان اصفهان سفر کرد.

14 طرح فناورانه دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان با حضور دکتر طهرانچی افتتاح شد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی 14 طرح فناورانه واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان را افتتاح کرد.

دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در سفر به استان اصفهان، 14 طرح فناورانه واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان را افتتاح کرد.

سرای نوآوری صنعت ساخت طلا و جواهرات، اولین طرح فناورانه‌ای بود که توسط دکتر طهرانچی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد افتتاح شد.

دکتر طهرانچی در مراسم افتتاح سرای نوآوری صنعت ساخت طلا و جواهرات دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد با بیان اینکه باید بتوانیم در سال ۱۴۰۰ در کنار بازارهایی که از سنت به ما رسیده، اقتصاد دانش بنیان را به صنعت و بازار وصل کنیم، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی به دنبال این است که بازار فناوری در سطح استان اصفهان متشکل از مجموعه‌ای از سراها را راه‌اندازی کند تا هر کدام بتوانند به صورت تخصصی حوزه‌ای از بازار سنتی را هدف قرار داده و با به‌کارگیری فناوری در آن، موجب پویایی اقتصاد و افزایش راندمان آن شوند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: این دانشگاه برای آنکه اقتصاد مولد و خلق ارزش افزوده داشته باشد، باید با نگاه اقتصادی و تجاری، بتواند فناوری را با صنعت ترکیب کند. فناوری به معنای مدیریت بازار، نگاه اقتصادی، جامعه‌شناسی و روانشناسی باید در این سراها در نظر گرفته شود.

وی با بیان اینکه سرای نوآوری و بازار نوآوری، بازار مدرن دانش بنیانی است که همان بازار زرگرهای قدیم است، گفت: سراهای نوآوری باید به محلی برای رفت و آمد جوانان تبدیل شود و روش نوینی از کسب‌وکار در زمینه طلا و جواهر را برای آنان فراهم کند.

دکتر طهرانچی با بیان اینکه تاکنون دانش به صنعت طلا و جواهر وارد نشده است، تصریح کرد: از آنجا که این صنعت نیازمند همکاری رشته‌های دانشگاهی و بالادستی است، باید از تجربیات دنیا برای مدرن‌سازی این صنعت بهره برد. حجم زیادی از این صنعت در استان اصفهان وجود دارد و باید هسته‌های دانشجویی در این سرا شکل گرفته و این مکان فضایی باشد که کارگاه‌های زرگری به شرکت‌های دانش بنیان تبدیل شوند.

وی خاطرنشان کرد: هدف از ساخت چنین مجموعه‌ای، حل مشکلات صنعت است و نباید به مکانی همچون کارگاه‌های ساخت تبدیل شود. علاوه بر این، فناوری‌های روز دنیا باید شناسایی شود تا این مکان به معنای واقعی سرای صنعت طلا و جواهر باشد.

دکتر طهرانچی تصریح کرد: باید یک بازار فناوری با شعار «از گیاه دارویی تا داروی گیاهی» ایجاد کنیم تا در اقتصاد داروی گیاهی، نقش متصل‌کننده مزرعه به دانشکده‌های داروسازی را داشته باشیم.

وی تأکید کرد: دانشگاه آزاد اسلامی، دانشکده داروسازی، کشاورزی، علوم زیستی و دارویی را در اختیار دارد. اقتصاد پویای این حوزه نیز تاکنون با دانش پیوندی نداشته که از طریق افتتاح چنین مراکزی می‌تواند فعال شود.

پیام نجفی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان نیز در این مراسم با تأکید بر اینکه سراهای نوآوری می‌تواند موجب ایجاد شرکت‌های نوپا شود، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی به‌عنوان دانشگاهی که همزمان با تحصیل به فکر اشتغال دانشجویان است، نیروهایی را تربیت می‌کند که می‌توانند نیازهای صنعت را برطرف کنند.

در ادامه این مراسم، امیررضا نقش، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد، گفت: با افتتاح رسمی سرای نوآوری صنعت ساخت طلا و جواهرات در این واحد، ارتباط مستقیم با صنعت، حمایت از کارآفرینان و ایده‌های نو در دانشگاه برقرار می‌شود. فراخوان جذب ایده و افراد خلاق برای این سرا به زودی انجام خواهد شد. این سرا می‌تواند نقش به سزایی در بهبود صنعت ساخت طلا و جواهر استان اصفهان داشته باشد.

افتتاح طرح‌های فناورانه دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان

سرای نوآوری گیاهان دارویی استان اصفهان، مرکز آموزش و تحقیقات ایده‌های نو در فرآورده‌های لبنی «اسکای»، مرکز شتابدهنده تخصصی سرای نوآوری فن آوری اطلاعات و ارتباطات استان اصفهان، آزمایشگاه تشخیص مولکولی فروغ آزما(با همکاری شرکت زیست فناوری حکیم)، توسعه و بهسازی دانشکده دندانپزشکى و کلینیک دندانپزشکی خاتم الانبیاء(ص)، از جمله طرح های فناورانه دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) بود که صبح امروز توسط دکتر طهرانچی رونمایی شد.

همچنین در واحد نجف آباد نیز سرای نوآوری صنعت ساخت طلا و جواهرات، مرکز رشد فناوری ساخت تجهیزات پزشکی، شتابدهنده تخصصی ساتپ، واحد خدمات صادرات و آزمایشگاه نانوسیالت پیشرفته نیز افتتاح شد.

احداث گلخانه طرح ملی بذر در واحد دولت‌آباد و شتابدهنده تخصصی فرش ماشینی(سرای نوآوری فرش ماشینی) در واحد کاشان نیز توسط دکتر طهرانچی افتتاح شد.

استحصال و تولید عصاره، اسانس و ماده موثره از گیاهان دارویی در مقیاس صنعتی، تولید افزودنی ضدضربه در صنعت PVC (با همکاری شرکت دانش بنیان فن آوران شیمی سپاهان) و آزمایشگاه همکار غذا و دارو (با همکاری شرکت آرکا تدبیر اسپادانا) نیز از طرح‌های فناورانه واحد شهرضا بود که صبح امروز به‌صورت مجازی توسط رئیس دانشگاه آزاد اسلامی افتتاح شد.

دکتر طهرانچی در شورای اداری دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان:

مرجعیت‌آفرینی در علم و تمدن‌سازی برای آینده کشور از افق‌های دانشگاه آزاد اسلامی است

دکتر محمدمهدی طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه برنامه سفرهای خود صبح امروز در دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان حضور یافت.

دکتر طهرانچی در جلسه شورای اداری دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی در نظام آموزش عالی هویت دارد، گفت: تمایزها و تفاوت‌های دانشگاه آزاد اسلامی با سایر دانشگاه‌ها باید تبیین شود تا بتوانیم از ویژگی شبکه‌ای و یکپارچه بودن این دانشگاه با قدرت و به‌صورت گسترده در سطح کشور استفاده کنیم.

وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه برنامه ۵ ساله راهبردی عملیاتی دانشگاه آزاد اسلامی از پیش تدوین شده بود و شورای گسترش، آمایش، برنامه‌ریزی و کارآفرینی نیز راهبری امور را برعهده گرفته است. از امروز به همه استان‌ها ابلاغ می‌شود که حلقه دوم برنامه‌ریزی راهبردی که از دل آن مأموریت دانشگاه احصا می‌شود را تهیه کنند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه در مأموریت عام، این دانشگاه در دو قالب فرهنگ و علم دانشجو تربیت می‌کند، گفت: در دانشگاه به دنبال بالا بردن ارزش‌های انسانی هستیم. تربیت قوه عاقله با دو بال فرهنگی و علمی در دانشگاه انجام خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: در تدوین سند راهبردی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی، اهداف باید در عرصه ملی مشخص شود. الهام‌بخشی نسبت به کشورهای منطقه، مرجعیت‌آفرینی در علم و تمدن‌سازی برای آینده کشور نیز افق‌های ملی دانشگاه آزاد اسلامی است.

دکتر طهرانچی با بیان اینکه در مرز فناوری و اقتصاد؛ ایجاد مشاغل جدید، تولید، جذب و انتقال فناوری و صنایع نوآورانه وجود دارد که موجب مؤثر شدن اقتصاد می‌شود، اظهار کرد: از این رو مأموریت دانشگاه باید به گونه‌ای تعریف شود که به مردم جامعه کمک کند.

وی با اشاره به اینکه دانشگاه آزاد اسلامی به عنصر اقبال مردم توجه ویژه وجود دارد، گفت: این مسئله رابطه مستقیمی با مسئولیت‌پذیری در دانشگاه آزاد اسلامی دارد. ما به دنبال تهیه سند مأموریتی وزین برای دانشگاه آزاد اسلامی هستیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با خانواده شهید حججی دیدار کرد

دکتر محمدمهدی طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه سفر به استان اصفهان، با حضور در منزل شهید محسن حججی با خانواده این شهید گرانقدر مدافع حرم دیدار و گفت‌وگو کرد.

دکتر طهرانچی در این دیدار با بیان اینکه شهدا زنده‌اند، گفت: شهادت مقام عجیبی است که امیدوارم قسمت ما نیز شود. هر شهید ویژگی خاصی در انقلاب اسلامی ایران دارد و این شهید نیز با نحوه شهادتش، یادآور شهادت امام حسین (ع) بود و امیدواریم در دنیا و آخرت دستگیر ما باشد.

وی با اشاره به محبوبیت شخصیت برجسته و ممتاز شهید سرافراز محسن حججی اظهار کرد: چنین جوان بزرگ و بامعرفتی از دامن این خانه تربیت شد و حسرت شکسته شدن را در دل دشمنانش باقی گذاشت.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی سنگ‌های گران‌بها را جدا کرده و در این ۴۰ سال حفظ کرده است. جریان ریزش و رویشی در این مدت اتفاق افتاد و بسیار شاهد حضور جوانان در عرصه شهادت بودیم که راه صد ساله را یک ‌شبه طی کرده، الماس شدند و ماندگار ماندند.

همچنین محمدرضا حججی، پدر شهید محسن حججی با توصیف ویژگی‌های اخلاقی فرزند خود و با اشاره به اینکه شهید محسن حججی باعث شد راه و روش شهدا را بهتر بشناسیم، گفت: یکی از تشییع جنازه‌های باشکوه و خاص انقلاب، تشییع پیکر شهید حججی بود که بدون تبلیغات انجام شد. فرزندم عزت این مردم را در جنگ با داعش حفظ کرد و به‌عنوان نماینده جوانان ایران به میدان نبرد رفت و صلابتش باعث افتخار شد.

پدر شهید حججی خاطرنشان کرد: جوانان بسیاری نزد ما می‌آیند که متأثر از این شهید، تغییرات بسیاری را تجربه کرده‌اند.

انتهای خبر/8536/