مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزشوپرورش گفت: در خصوص شکل ارائه خدمات رفاهی به فرهنگیان در سراسر کشور، نظرات مختلفی مطرح است و یکی از پیشنهادهای اصلی، تشکیل سازمان خدمات رفاهی فرهنگیان است که در حال بررسی است.
مهدی نیکفر مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری آگاه در پاسخ به این پرسش که چرا سازمان رفاهی معلمان با وجود تأکیدات فراوان تشکیل نمیشود؟ گفت: بر اساس زیرنظام منابع انسانی سند تحول بنیادین، آموزشوپرورش موظف به ایجاد سازمان خدمات رفاهی برای فرهنگیان شده است. این موضوع در شورایعالی آموزشوپرورش و در جریان تدوین سند جامع سرمایه انسانی، بهویژه در بخش حفظ و ارتقای نیروی انسانی، مورد بحث قرار گرفته است.
وی با اشاره به اینکه در خصوص شکل ارائه خدمات رفاهی به فرهنگیان در سراسر کشور، نظرات مختلفی مطرح است، افزود: یکی از پیشنهادهای اصلی، تشکیل سازمان خدمات رفاهی فرهنگیان است. وزیر آموزشوپرورش نیز پس از آغاز به کار، موضوعات اقتصادی و رفاهی فرهنگیان را بهعنوان یکی از اولویتهای خود مطرح کرده است. در همین راستا، شورای کیفیتبخشی به برنامههای اقتصادی و رفاهی تشکیل شده است که با بهرهگیری از کمیتههای تخصصی، هیئتهای اندیشهورز، و صاحبنظران، مسائل مرتبط با این حوزه را بررسی میکند.
نیکفر بیان کرد: یکی از موضوعات مورد بحث در کارگروه اقتصاد و رفاه آموزشوپرورش، امکان ایجاد سازمان خدمات رفاهی فرهنگیان است. این پرسش مطرح است که اگر این سازمان تشکیل شود، آیا نیاز به تصویب مجلس خواهد داشت؟ پاسخ به این پرسش به نوع ساختاری بستگی دارد که برای این سازمان تعریف میشود.
چه اقدامانی در حوزه رفاه فرهنگیان انجام شده است؟
مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه این وزارتخانه پس از انقلاب، اقدامات متعددی در حوزه رفاهیات فرهنگیان انجام داده است، عنوان کرد: از جمله این اقدامات میتوان به ایجاد باشگاههای فرهنگیان، مراکز آموزشی و رفاهی (خانه معلم)، درمانگاههای فرهنگیان، و صندوق ذخیره فرهنگیان اشاره کرد. با این حال، با توجه به گستردگی مسائل رفاهی فرهنگیان، این اقدامات نتوانستهاند بهطور کامل پاسخگوی نیازها باشند و چالشهای انباشتهای در این حوزه وجود دارد.
وی تصریح کرد: یکی از مسائل کلیدی، چگونگی همافزایی منابع موجود و ایجاد ساختاری است که بتواند بیشترین خدمات رفاهی را به فرهنگیان ارائه دهد. در این راستا، باید مشخص شود که آیا سازمان خدمات رفاهی به شکل غیردولتی و عمومی تشکیل شود یا بهصورت خصوصی. این موضوع همچنان در کارگروه اقتصاد و رفاه آموزشوپرورش در حال بررسی است.
مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش متذکر شد: تشکیل این سازمان میتواند گامی مهم در رفع چالشهای رفاهی فرهنگیان و بهبود وضعیت معیشتی آنان باشد. اما موفقیت این طرح به تصمیمگیریهای دقیق درباره ساختار، نوع مدیریت، و تأمین منابع آن بستگی دارد.
انتهای خبر/121402/
- دیدار فعالان اقتصادی با رهبر انقلاب
- فعالیت ۱۲۲ طرح اقتصادی در شهرستان آزادشهر
- فعالان اقتصادی با رهبر انقلاب دیدار میکنند
- مطبوعات چهارشنبه سوم بهمن ماه/وقت بازسازی اقتصاد
- نقش مهم اقتصادی کریدورهای مرزی بر توسعه پایدار آذربایجانغربی
- سازمان رفاهی فرهنگیان؛ طرح جدید روی میز اقتصاد آموزشو پرورش
- معاون رئیس جمهور: ظرفیتهای اقتصادی خوزستان باید در اختیار زنان قرار بگیرد
- واکنش همتی، وزیر اقتصاد به بیانات مقام معظم رهبری
- توسعه منطقه آزاد عامل شکوفایی تجاری و اقتصادی کردستان است
- بازار اجاره مسکن در تهران؛ آرامش از دسترفته مستاجران
- کشت گیاهان ممنوعه ابتدای آسیبهای اجتماعی است
- آزمون آییننامه حذف نشده است/ تسهیلگری برای گواهینامهداران
- سازمان رفاهی فرهنگیان؛ طرح جدید روی میز اقتصاد آموزشو پرورش
- مرگ روزانه 200بیمار سرطانی/رتبه 48 ایران در رشد سرطان
- کاهش آسیبهای اجتماعی رویکرد قرارگاه محرومیتزدایی جهادسازندگی سپاه
- ترامپ و تصمیم"خروج دومین کشور تولیدکننده co2" از پیمان پاریس
- مسئولیت اجتماعی در شفافترین حالت هزینه میشود/ از همه ظرفیتهای نیروی انسانی استفاده میکنیم
- «بازی» عاملی مهم در رشد فردی، اجتماعی و عاطفی کودک
- ابتلای 18000 نفر به تب مالت/بیماری افزایش چشمگیری نداشته است
- مرگ 50 هزار ایرانی در سال 402 به دلیل آلودگی هوا