تقویت ظرفیتهای بخش خصوصی، کلید حل مشکلات اقتصادی کشور
ناصر مقدسی، در نشست نمایندگان رابط کمیته ایرانی ICC که امروز ۱۷ بهمن ماه در اتاق بازرگانی اهواز برگزار شد، ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و دهه مبارک فجر، گزارشی از آخرین تحولات بینالمللی ICC ارائه کرد و با اشاره به اهمیت تقویت ظرفیتهای بخش خصوصی کشور، اظهار کرد: یکی از مسائلی که در نشستهای ادواری کمیته ICC به آن تاکید میشود، چگونگی تقویت ظرفیتهای بالقوه و پتانسیلهای واقعی بخش خصوصی کشور است.
به گزارش آگاه، وی عنوان کرد: این مسئله در هر دو سطح داخلی و بینالمللی قابل تحلیل است و از این رو باید گفت که کلید حل مشکلات اقتصادی کشور در دست بخش خصوصی است، همانطور که مقام معظم رهبری نیز به آن اشاره کردهاند.
مقدسی همچنین به تحولات بینالمللی در دهههای اخیر اشاره کرد و افزود: در این سالها شاهد شکلگیری نهادها و سازمانهای بینالمللی، سازمانهای مدنی و نهادهای ناظر بودهایم که مسائل تصمیمسازی در سطح کلان بینالمللی را از انحصار دولتها خارج کردهاند و این مساله باعث دوچندان شدن اهمیت کمیتههایی همچون ICC و... شده است.
وی با بیان اینکه کمیته ICC در حال حاضر در سطح جهانی با ۴۵۰ میلیون شرکت در بیش از ۱۷۰ کشور و با حجم ۱۷.۵ تریلیون دلار تجارت فعالیت میکند، ادامه داد: اکنون ICC در حوزههای مختلفی وارد شده است. از جمله بحث اصلاحات در سازمان تجارت جهانی که یکی از کارهای اصلی این کمیته است.
به گزارش آگاه، مقدسی به نقش ICC در پیشبرد توسعه بخش خصوصی و تعامل با نهادهای بینالمللی مانند بانک جهانی، سازمان گمرک جهانی و بخشهای مالیاتی اشاره کرد و گفت: ICC به این حوزهها وارد شده و در حال انتقال پیامهای بخش خصوصی به این نهادها است.
وی با اشاره به چالشها و فرصتهای جهانی در زمینه تغییر اقلیم و تجارت پایدار اظهار کرد: ICC به دنبال ایجاد بستری برای بخش خصوصی جهت ارائه تخصص فنی و بینش اقتصادی واقعی به دولتها و سایر گروههای جامعه مدنی است تا شاهد تجارت پایدار و تحول در این زمینه باشیم.
مقدسی بر اهمیت مباحث اقتصادی دیجیتال و پیمان جهانی دیجیتال تاکید کرد و گفت: ICC به این حوزهها نیز ورود کرده و در تلاش است تا از این مسیرها زمینهساز توسعه پایدار و حل چالشهای بخش خصوصی باشد.
معاون بینالملل کمیته ایرانی ICC در پایان به کاهش سرانه سرمایهگذاری در جهان اشاره و خاطرنشان کرد: سرانه سرمایهگذاری در جهان نصف شده که این مساله نشاندهنده یک رکود اقتصادی جهانی است و ضرورت دارد که دولتها به سمت متولیگری و سیاستگذاری سوق پیدا کنند.
انتهای خبر/127182/
- باید طرح توجیهی فنی و اقتصادی برای توسعه هر مجموعهای ارائه شود
- تقویت ظرفیتهای بخش خصوصی، کلید حل مشکلات اقتصادی کشور
- منطقه ویژه اقتصادی سبزوار؛ ظرفیتی بسیار مطلوب برای سرمایهگذاری در غرب خراسان رضوی
- اجرای ۱۱۰ برنامه عملیاتی افزایش توان اقتصادی در تعاون روستایی فارس
- آموزشهای فنی و حرفهای؛ کلید توسعه اقتصادی کلات
- قیمت جدید ارزهای توافقی/ دلار کاهشی شد
- مصوبه شورای رقابت بر عدماهلیت شرکت کروز + سند
- پیگیری توسعه هوشمندسازی نظام مالیاتی در کشور
- تاکید بر حذف موانع ورود بخش خصوصی به اقتصاد
- هواشناسی ایران1403/11/17؛طوفان زمستانی در راه است؟
- نقش اثرگذار رسانهها در پیشگیری و گاهش آسیبهای اجتماعی در جامعه
- وجود ۲۲۰ هزار نفر بیمهشده اصلی تامین اجتماعی در سیستان و بلوچستان
- عضو کمیسیون اجتماعی: اصلاح قانون مشاغل حساس با رویکرد پینوشت دفتر رهبری انجام میشود
- ورود وزارت بهداشت به داوری جشنواره فیلم فجر با محوریت توجه به سلامت روانی - اجتماعی
- تعداد روزهای آلوده تهران به 130 رسید
- هشدار مجدد پلیس به خرید آنلاین طلا / مردم مراقب باشند
- بازگشایی جاده چالوس + محدودیتهای ترافیکی پایان هفته
- کاهش انتظار در داروخانه هلال احمر/ یکسوم نسخ شیمیدرمانی است
- بررسی «سرمایه اجتماعی» و «اعتماد عمومی» در شورای فرهنگ عمومی
- امسال ۲.۵ میلیون نفر به مراکز درمانی تامین اجتماعی کرمانشاه مراجعه کردند