سه‌شنبه ۲۶ فروردین ۱۴۰۴
الثلاثاء ١٧ شوال ١٤٤٦
Tuesday 15 April 2025
متن خبر

اعضای هلال‌ احمر سرمایه‌های اجتماعی این ارگان هستند

یکشنبه ۲۴ فروردین ۱۴۰۴
اعضای هلال‌ احمر سرمایه‌های اجتماعی این ارگان هستند

اعضای هلال‌احمر سرمایه‌های اجتماعی این ارگان هستند

حکمت‌الله هاشمی امروز (یکشنبه ۲۴ فروردین) در جلسه مشترک با مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان زنجان، اظهار کرد: اعضای هلال‌احمر سرمایه‌های اجتماعی این ارگان هستند و از این ظرفیت در راستای خدمت‌رسانی به مردم به ویژه نیازمندان استفاده می‌شود.

او گفت: سالانه آموزش‌های قابل توجهی در سطح استان زنجان ارائه می‌دهیم که بخش قابل توجهی از آن برای خانواده‌های تحت پوشش کمیته امداد بوده و این مهم یکی از اولویت‌های هلال‌احمر است.

وی تاکید کرد: برای برگزاری کلاس‌های پیشگیری قبل از درمان و اولویت بر درمان که یکی از اصول اساسی است آمادگی داریم این مهم را به صورت آزمایشی در استان زنجان انجام دهیم.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان زنجان با اشاره به اجرای طرح یاس ویژه دختران مددجوی تحت حمایت کمیته امداد، اظهار کرد: خوشبختانه بازخورد اجرای طرح یاس تاکنون مطلوب بوده و رسالت اصلی جمعیت هلال احمر در مقوله آموزش برای خانواده های تحت حمایت کمیته امداد محقق می شود.

او گفت: طرح یاس، طرحی کارشناسی و کلیدی محسوب می‌شود که بنا داریم برای پویایی در هلال احمر برنامه‌هایی را عملیاتی و اجرایی کنیم.

وی ادامه داد: طرح‌هایی که مابین هلال احمر و کمیته امداد اجرا می‌شود طرح‌هایی است که پیوست فرهنگی و اشتغال‌زایی دارد و از قبل اجرای آن کاهش آسیب‌های اجتماعی را شاهد خواهیم‌بود.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان گفت: اجرای طرح حمایتی - درمانی از سال گذشته توسط هلال‌احمر آغاز و در این طرح پرداخت هزینه‌های درمانی و دارویی خوبی برای مددجویان کمیته امداد انجام شده که این خدمات در سال‌جاری نیز در حال ارائه است.

هاشمی اظهار کرد: درصد خوبی از پرداختی‌های این طرح را برای مددجویان کمیته امداد در سطح استان زنجان انجام شده و به جامعه هدفی که مد نظر قانونگذار بوده محقق شده و نیازمندان واقعی از خدمات حمایتی - درمانی هلال احمر بهره مند شده اند.

در ادامه جلسه، مدیرکل کمیته امام خمینی (ره) امداد استان زنجان با اشاره به اینکه روح کار جهادی در جمعیت هلال احمر زنده است، افزود: تلاش بی‌وقفه و وقت‌گذاری در این حوزه، نمود داشته و برجسته است.

روح‌اله صالحی همچنین گزارشی از فعالیت‌های این نهاد در سال قبل ارائه کرد و گفت: یکی از اقدامات تاثیرگذار این نهاد ایجاد ۲۸۰۰ شغل برای مددجویان بود که در راستای توانمندسازی جامعه هدف صورت گرفت.

مدیرکل کمیته امداد استان زنجان همچنین از برنامه‌ریزی برای ساخت مسکن برای همه جامعه هدف تا دو سال آینده خبر داد و گفت: امیدواریم با همکاری و هم‌افزایی دستگاه‌های مرتبط این مهم در مدت مقرر محقق شود.

صالحی با اشاره به اینکه در حوزه زکات نیز ۷۴ هزار خدمت به جامعه هدف ارائه شد، اضافه کرد: این خدمات در بخش‌های مختلف به نیازمندان ارائه شده است.

وی یکی دیگر از اقدامات کمیته امداد در حوزه ارائه خدمات به مددجویان را فعالیت کلینیک رز عنوان کرد و گفت: این کلینیک به صورت تخصصی در حوزه مشاوره فعالیت دارد.

وی تصریح کرد: در این راستا یکی از ارکان تاثیرگذار در بخش توانمندسازی جامعه هدف، بحث خدمات فکری و فرهنگی است. اگر تفکر، فکر، کار و تلاش در جامعه هدف ایجاد شود بیشترین تاثیرگذاری را در بحث توانمندسازی به دنبال دارد و گام‌های بلندی برداشته می‌شود. 

صالحی با اشاره به اینکه یکی از تاثیرگذارترین شاخص‌هایی که در بحث ایجاد زمینه کار و تلاش وجود دارد بحث مشاوره فکری و فرهنگی است، عنوان کرد: با توجه به پیگیری‌هایی که از طریق مرکز صورت گرفته و اقداماتی که در سطح استان انجام شد کلینیک تخصصی مشاوره روانشناسی اقدامالت خوبی در این زمینه انجام داده است.

مدیرکل کمیته امداد استان زنجان به برنامه‌ریزی برای غنی‌سازی اوقات فراغت جامعه هدف این نهاد اشاره کرد و گفت: امیدواریم با بهره‌گیری از ظرفیت مساجد و با همکاری مشترک هلال‌احمر بتوانیم گام‌های خوبی در این حوزه برداریم.

انتهای خبر/152464/

اخبار اقتصادی
آژانس مسافرتی سلام پرواز ایرانیان
اخبار اجتماعی
فروشگاه اینترنتی سفیر