سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی کفت: مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی پس از شهادت طهرانچی، از ساعت ۶ صبح روز ۲۳ خرداد، بدون وقفه به انجام فعالیتهای علمی خود ادامه داده است.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آگاه، بیست و دومین جلسه هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران با حضور آیتالله کاظم صدیقی امام جمعه موقت تهران، حجتالاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، بیژن رنجبر سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی و سایر اعضا برگزار شد.
رنجبر در این جلسه با گرامیداشت یاد دانشمند شهید طهرانچی تأکید کرد: مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی پس از شهادت طهرانچی، از ساعت 6 صبح روز 23 خرداد، بدون وقفه به انجام فعالیتهای علمی خود ادامه داده است.
وی خاطرنشان کرد: ما تمام تلاش خود را به کار بستهایم که هیچگونه فعالیت علمی دانشگاه متوقف نشود و تمام خدمات و امور مربوط به دانشجویان با قوت انجام شده است.
رنجبر با اشاره به برگزاری جلسات مرتبط با بودجه دانشگاه آزاد اسلامی اظهار داشت: جلسات مربوط به 31 استان و دو واحد مستقل علوم و تحقیقات و نجفآباد بدون هیچ وقفهای برگزار شده است. هماکنون نیز جلسات هیئت امنای استانی برای تصویب بودجه در حال برگزاری است که در نهایت باید به تصویب هیئت امنای مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برسد.
وی همچنین به فرمایشات و پیام مقام معظم رهبری در اربعین شهدای اقتدار کشور اشاره کرد و تأکید کرد: دانشگاه آزاد اسلامی با شتاب چند برابر به پیشرفت علمی ادامه خواهد داد.
در ادامه جلسه، موضوعات مربوط به بودجه دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران مورد بحث و بررسی قرار گرفت و به تصویب رسید.
انتهای خبر/180938/
- عارف: عملکرد اقتصادی دولت در مجموع قابل قبول است
- وزیر اقتصاد: ترخیص کالاهای اساسی در 12 روز جنگ افزایش 50 درصدی داشت
- مأموریت ویژه رئیسجمهور به وزارت ارتباطات درباره اقتصاد دیجیتال
- هستهای در صنعت ــ 22 | اصلاح سطح سرامیکهای صنعتی با پرتودهی هستهای
- برنامهریزی ویتنام برای تبدیلشدن به قطب جهانی نیمهرساناها
- «نجات آب» ـ 8 |� «دروازهبانی آب» برای نفوذ سیلابها و روانابهای سطحی، با اقدامات بیولوژیک
- هواشناسی ایران 1404/5/15؛ چنبره موج گرم در سراسر کشور
- بازگشت خاموشیهای 4ساعته
- کدام دستگاه مقصر ترخیص هزاران دستگاه خودرو با عوارض غیرقانونی است؟
- هواشناسی ایران1404/5/14؛ماندگاری هوای گرم در کشور تا آخر هفته
- ارائه 700 هزار خدمت درمانی به زائران اربعین در خاک عراق
- واکنش به شهریه 175 میلیونی/شهریه مدارس غیردولتی تا 145 میلیون بدون غذا، لباس و فعالیت آموزشگاهی!
- سرلشکر موسوی: ماموریتهای اربعینی فراجا نسبت به سال گذشته رضایتمندی بیشتر ایجاد کرده است
- برافراشتن پرچم ایران بر قلّه چاپ سهبعدی زیستی جهان/ دستاورد بزرگ کشور در تولید ایمپلنتهای جاذب استخوانی
- انتشار عکس روزبه وادی جاسوس موساد که اعدام شد
- ماجرای تعقیب و گریز هالیوودی در غرب تهران+گفتوگو با متهم
- افزایش معوقات پرستاران به 8ماه/ بهکارگیری اتباع و افراد غیرپرستار در برخی مراکز پرستاری در منزل
- هیچ زائر پاکستانی برای اربعین تاکنون وارد ایران نشده است
- کودکان، قربانیان خاموش جنگ 12روزه/ بیتفاوتی از جنگ هم خطرناکتر است
- حکم اعدام یک تروریست داعشی اجرا شد

