پنجشنبه ۲۴ مهر ۱۴۰۴
الخميس ٢٤ ربیع‌الثانی ١٤٤٧
Thursday 16 October 2025
متن خبر

هزار خوابگاه دانشجویی جدید امسال به بهره‌برداری می‌رسد

چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴
هزار خوابگاه دانشجویی جدید امسال به بهره‌برداری می‌رسد

وزیرعلوم گفت: احداث 4 هزار خوابگاه در برنامه وزارت علوم است که هزار عدد آن امسال به بهره‌برداری خواهد رسید.

به گزارش خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری آگاه، حسین سیمایی صراف، وزیرعلوم، تحقیقات و فناوری، امروز در حاشیه جلسه هیئت دولت درباره برنامه‌های این وزارتخانه برای احداث خوابگاه دانشجویی گفت: قبلاً هم گفتیم حدود 4 هزار خوابگاه در دست احداث داریم.

وی افزود: حدود هزار خوابگاه از این تعداد در همین یکسال به بهره‌برداری خواهد رسید.

 

وزیر علوم هم‌چنین در پاسخ به سوالی درباره اقدامات وزارت علوم برای جلوگیری از مهاجرت نخبگان عنوان کرد: در این زمینه عوامل گوناگونی اقتصادی و سیاسی یا اجتماعی وجود دارد که باید به هر کدام از آنها توجه کرد، اما آنچه مهم است تداوم حفظ ارتباط میان آن نخبگان با کشور خودشان است. ممکن است کسی ترجیح دهد در کشور دیگری زندگی کند اما مهم این است تلاش کنیم ارتباط او با کشور و وطنش قطع نشود و همچنان این ارتباط از جنبه تخصصی کار او دنبال شود.

وزیر علوم اظهار داشت: ما در حال اقدام جهت آن هستیم که عوامل مهاجرت از جمله مساله اقتصادی حل شود. در این زمینه اقداماتی انجام شده است که در آینده نتایج آن را اعلام خواهیم کرد. نباید شرایط داخلی کشور به گونه‌ای باشد که نخبگانی که از کشور مهاجرت کرده‌اند با وطن قهر کنند. آنان با هزینه همین ملت رشد کردند و به خارج از کشور رفتند. ما برنامه‌ریزی و تلاش می‌کنیم موضوع حل شود تا حتی اگر مهاجرت کرده‌اند، در موقعیت‌هایی بازگردند، کارگاه برگزار کنند، سخنرانی داشته باشند یا در سمینارها شرکت کنند و دانشجو بگیرند.

انتهای خبر/190902/

اخبار اقتصادی
آژانس مسافرتی سلام پرواز ایرانیان
اخبار اجتماعی
فروشگاه اینترنتی سفیر