سه‌شنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۵
الثلاثاء ٢٩ محرم ١٤٤٨
Tuesday 14 July 2026
متن خبر

ورودقوه قضائی به پرونده اضافه‌برداشت آب درخراسان جنوبی

دوشنبه ۲۲ تیر ۱۴۰۵
ورودقوه قضائی به پرونده اضافه‌برداشت آب درخراسان جنوبی
رئیس کل دادگستری خراسان جنوبی با هشدار نسبت به اضافه‌برداشت ۱۹۴ میلیون مترمکعبی از منابع آب زیرزمینی استان، از ورود دستگاه قضایی به این موضوع خبر داد.

به گزارش خبرگزاری آگاه، محمد جعفر عبداللهی امروز دوشنبه ۲۲ تیر در دیدار با مدیرعامل شرکت آب فاضلاب خراسان جنوبی  با اشاره به وضعیت نگران‌کننده منابع آبی استان، از ورود دستگاه قضایی به موضوع اضافه‌برداشت از منابع آب زیرزمینی خبر داد و بر برخورد قانونی با هرگونه تخلف در این حوزه تأکید کرد.

رئیس کل دادگستری خراسان جنوبی با هشدار نسبت به اضافه‌برداشت ۱۹۴ میلیون مترمکعبی از منابع آب زیرزمینی استان، از ورود دستگاه قضایی به این موضوع خبر داد و گفت: هرگونه برداشت غیرمجاز، ترک فعل یا سوءمدیریت در حوزه آب به‌عنوان تضییع حقوق عامه، با جدیت مورد پیگیری قانونی قرار خواهد گرفت.

وی با اشاره به اینکه ظرفیت مجاز برداشت از منابع آب زیرزمینی استان سالانه حدود ۳۴۶ میلیون مترمکعب است، اظهار کرد: در حال حاضر میزان برداشت از ۵۳۰ میلیون مترمکعب فراتر رفته که نشان‌دهنده اضافه‌برداشت ۱۹۴ میلیون مترمکعبی و فشار جدی بر منابع حیاتی استان است.

وی ادامه داد: تداوم این روند موجب افت سطح آب‌های زیرزمینی و بروز فرونشست زمین در برخی مناطق شده و صیانت از منابع آب به‌عنوان یکی از مهم‌ترین مصادیق حقوق عامه، در اولویت دستگاه قضایی قرار دارد. از این‌رو هرگونه ترک فعل، سوءمدیریت یا برداشت غیرمجاز در این حوزه مورد بررسی و پیگیری قانونی قرار خواهد گرفت.

انتهای خبر/261843/

اخبار اقتصادی
آژانس مسافرتی سلام پرواز ایرانیان
اخبار اجتماعی
فروشگاه اینترنتی سفیر