به گزارش خبرنگار حوزه آموزشی و پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، روحالله دهقانی فیروزآبادی، سرپرست شبکه پژوهشی و آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: با توجه به اینکه دانشگاه آزاد اسلامی در نظر دارد تا در حوزههای پژوهشی و زیرساختی از توان و پتانسیل نیروی انسانی، تجهیزاتی و فضای فیزیکی موجود در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی به ویژه در حوزه آزمایشگاهها و کارگاهها در راستای افزایش بهرهوری و نیز افزایش درآمدهای غیرشهریهای استفاده کند، لذا بخشنامه «تأسیس و راهاندازی آزمایشگاه/کارگاه مرکزی» در آبانماه 1399 به واحدهای دانشگاهی ابلاغ شد.
وی افزود: مطابق با این بخشنامه واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی که دارای آزمایشگاه/کارگاههای توانمند هستند، میتوانند با استفاده از ظرفیتهای بخشنامه مذکور در راستای تجمیع امکانات در قالب یک ساختار مستقل به نام آزمایشگاه/کارگاه مرکزی اقدام کنند. لذا نخستین مجوز راهاندازی آزمایشگاه مرکزی در واحد کرمان در حوزههای تخصصی آزمایشگاههای میکروبیولوژی مواد غذایی، میکروبیولوژی آب و فاضلاب، خاک، کروماتوگرافی و آنالیز عنصری صادر شده است.
سرپرست شبکه پژوهشی و آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: برنامه تفصیلی برای راهاندازی آزمایشگاه یاد شده پس از ابلاغ بخشنامه تدوین و فضای موردنیاز آماده شد و پس از بررسی توسط کارشناسان حوزه شبکه پژوهشی و آزمایشگاهی دانشگاه مورد تأیید قرار گرفت.
دهقانی فیروزآبادی با بیان اینکه واحدهای دیگر دانشگاه آزاد اسلامی نیز در زمینه راهاندازی آزمایشگاه/کارگاه مرکزی اقدامات مؤثری انجام دادهاند، گفت: برخی واحدهای دیگر دانشگاه از از جمله اهواز، آبادان، گناباد، نیشابور، زنجان، تبریز، قوچان، اردبیل، نجف آباد، یاسوج و... طرح تفصیلی خود را به منظور راهاندازی آزمایشگاههای مرکزی ارائه کردهاند که در دستور کار برای بررسی و صدور مجوز قرار دارند.
وی با بیان اینکه راهاندازی این آزمایشگاه/کارگاهها نقش بالقوهای در افزایش درآمدهای غیرشهریهای واحدهای دانشگاهی داشته و موجب حذف هزینههای اضافی در حوزه آزمایشگاهی/کارگاهی میشود، خاطرنشان کرد: ایجاد یک مدیریت یکپارچه و متمرکز در حوزه آزمایشگاهها و کارگاهها در واحدهای دانشگاهی و همچنین معرفی صحیح امکانات و ظرفیتهای دانشگاه در این حوزه به بخشهای علمی و تحقیقاتی در کشور کمک شایان توجهی خواهد کرد.
سرپرست شبکه پژوهشی و آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی افزایش بهرهوری و در نتیجه رضایت بیشتر مراجعهکنندگان دریافت خدمات از این حوزه و همچنین ارزشگذاری بیشتر به خدمات کارکنان توانمند و اعضای هیئت علمی در حوزه فعالیتهای آزمایشگاهی و کارگاهی را بهعنوان اهداف دیگر راهاندازی این آزمایشگاهها/کارگاههای مرکزی اشاره کرد و افزود: شیوهنامه اجرایی راهاندازی آزمایشگاهها/کارگاههای مرکزی در پورتال ساها به آدرس saha.iau.ir در دسترس است و لازم است واحدهای دانشگاهی از این فرصت بهدست آمده نهایت بهره را ببرند.
انتهای خبر/8601/
برچسب ها
- سلیمی: مدنی زاده گزینه احتمالی دولت برای وزارت اقتصاد است
- سفر مقام ترکمنستان به گلستان برای توسعه همکاریهای اقتصادی و فرهنگی
- مناطق آزاد؛مسکن لوکس برای غریبهها،حاشیهنشینی برای بومیها؟
- دوره صنعتی کاربردها و مزایای اقتصادی و تجاری فناوری نانو در صنایع پلیمر و پلاستیک
- آمادگی قزوین برای همکاری گردشگری و اقتصادی با تاجیکستان
- حقالثبت 6 میلیاردی، سرعتگیر جدید نهضت ملی مسکن میشود؟
- جذب 100 هزار نفر در آزمون استخدامی دولت
- رفع تعهد ارزی صادرات فرش دستباف تسهیل شد
- سهم مالیات در تامین منابع بودجه به 50 درصد رسید
- مصادیق مخل کسب و کار در استان مرکزی به اداره کل امور اقتصاد و دارایی منعکس شود
- آماری از آسیبهای اجتماعی در کهگیلویه و بویراحمد / مبارزه باآسیبها در اولویت قرار گیرد
- پیگیری احداث مدارس جدید پایتخت در جلسه فوری استانداری تهران
- 143 مسموم و یک فوتی بر اثر مصرف قارچهای سمی
- مرگ 68 قلاده یوز از سال 1380 تاکنون
- کاهش آسیبهای اجتماعی نیازمند آموزش است
- آمار سرخک در آمریکا از 1000 نفر گذشت/شیوع گسترده در 11 ایالت
- پذیرش بدون کنکور 3000 دانشآموز در دانشگاه فرهنگیان از مهر
- فوت 102 نفر بر اثر غرقشدگی/ دریاها بیشترین محل غرقشدن
- استفاده از ترکیبات گیاه شاهدانه در صنایع بهداشتی و دارویی
- سرپرست حجاج ایرانی عازم سرزمین وحی شد