افزایش ظرفیت پذیرش دانشجو معلمان نیازمند زیرساختهای لازم است
محسن کلاری امروز ۲۶ فروردین در دیدار با جمعی از مسئولان واساتید دانشگاه فرهنگیان استان فارس، اظهار کرد: دانشگاه فرهنگیان اصلیترین و مهمترین نهاد در تربیت معلمان، است؛ وظایف مربوط به دانشگاه فرهنگیان بیش از امکاناتی است که این دانشگاه در اختیار دارد، بنابراین همواره دچار مشکلات و کمبودهایی بوده است.
وی تصریح کرد: مهمترین موضوع دانشگاه فرهنگیان در استان، پراکندگی پردیسها و پذیرش دانشجو معلم بیش از امکانات و فضای مورد نیاز است که باید برای حل آن تدابیری اندیشید. در آموزش و پرورش با دو پدیده تغییرات سریع وفناوری های نوظهور مواجهیم که تربیت معلمان متخصص در دانشگاه فرهنگیان میتواند این مشکل را تا حدودی حل کند.
مدیرکل آموزش و پرورش فارس افزود: امکانات دانشگاه فرهنگیان باید به گونهای باشد که شأن و حرمت دانشجو معلم حفظ شود. بسیاری از دانشجو معلمان با رتبههای تک رقمی جذب آموزش و پرورش میشوند. آموزش و پرورش به سمت جذب نخبگان پیش میرود و حفظ این نخبگان لازمه ارتقای زیرساختهای لازم است.
کلاری با اشاره به اینکه رئیس جمهور، آموزش و پرورش را در اولویت کار خود قرار داده است، اضافه کرد: با همت ویژه و همزمان با نهضت مدرسهسازی میتوان مشکل فضاهای آموزشی دانشگاه فرهنگیان را برای همیشه حل کرد؛ با خلاقیت و داشتن باور، بسیاری از مشکلات قابل حل است اما باید مسیر های نرفته بازنگری کنیم.
افزایش ظرفیت پذیرش دانشجو معلمان نیازمند زیرساخت های لازم است
مسئول هماهنگی مدیریت امور پردیسهای دانشگاه فرهنگیان فارس نیز در این دیدار اظهار کرد: در حال حاضر دانشگاه فرهنگیان فارس در چهار رشته تحصیلات تکمیلی دانشجو میپذیرد که ارتقای فعالیتهای آموزشی و پژوهشی در دانشگاه فرهنگیان وجود دارد.
علی شیروانی شیری بر تعامل بیش از پیش دانشگاه فرهنگیان با سایر دستگاهها و نهادها تاکید کرد و گفت: زمینی در شهرک آرین شیراز برای احداث ساختمان دانشگاه فرهنگیان تخصیص یافته است، اگر این پروژه عملی شود، میتوانیم دانشگاه جامع فرهنگیان را در شیراز داشته باشیم.
وی بیان کرد: پذیرش بیش از ظرفیت دانشجو معلم در دانشگاه فرهنگیان از جمله چالشهای پیشرو است البته با توجه به نیاز به نیروی انسانی این افزایش اتفاق افتاده است اما امکانات متناسب با آمار دانشجو معلمان نیست.
شیروانی شیری ادامه داد: در راستای نیاز به تربیت نیروی انسانی، در مهر ماه امسال خروجی ما ۸۰۰ دانشجو معلم است اما ورودی ما سه هزار نفر است که این یک چالش است و نیازمند برنامهریزی متناسب است.
انتهای خبر/153294/
- یکی از راه های رشد اقتصادی، خروج از تک محصولی است
- ساعت کاری جدید بانکها اعلام شد
- ثبتنام جاماندگان نهضت ملی مسکن پس از تأمین زمین
- ضرورت ایجاد بازارچههای دائمی در تقویت اقتصاد محلی
- زیستفناوری محور توسعه استانهای ساحلی و عامل جهش اقتصادی کشور
- حفظ و احیای صنایع دستی خراسان جنوبی؛ از هنرهای سنتی تا توسعه اقتصادی
- ادامه صادرات نفت در بالاترین سطح با وجود تحریمها
- بازدید وزیر ارتباطات از پارک اقتصادی دیجیتال مازندران
- وزیر نیرو: قطعی های برق خانگی از شنبه حداکثر دو ساعت است
- تحول اقتصادی کشور با اتصال خط ریلی اینچهبرون به شاهرود
- بازدید اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس از بزرگترین گلخانه خاورمیانه
- آیین گلغلتان، پاسداشت سنتهای اصیل و تزریق نشاط اجتماعی است
- آزادی پارادوکس زندگی خوابگاهی/ نظم ابزاری برای رشد اجتماعی دانشجویان
- تعطیلی ادارات شهرستانهای تهران در روزهای پنجشنبه
- تأمین اجتماعی نهادی راهبردی در تحقق عدالت اجتماعی و امنیت پایدار است
- ضرورت شتاب در روند اجرایی درمانگاه تامین اجتماعی کبودراهنگ
- ارتقای بهرهوری در صنعت آب؛ مسئولیت اجتماعی و ملی است
- رفع کسری ۳۰۰ هزار میلیارد تومانی تأمین اجتماعی، نیاز به منابع پایدار و همراهی دولت دارد
- ارزبری300میلیون دلاری مشتقات پلاسما/هدفگذاری برای خودکفایی
- وجود 23000بیمار تالاسمی در کشور/مرگ 1350نفر در پی تحریم دارو