اقتصاد تک محصولی تهدیدی برای بهار است
فتح الله توسلی دوشنبه ۸ اردیبهشت درهمایش «همراه با جوانان؛ نقش نشاط اجتماعی در توسعه شهرستان بهار»، اظهار کرد: در صورتیکه رویکرد نسبت به مسائل اقتصادی در شهرستان بهار تغییر نکند و از تک محصولی بودن خارج نشود،این شهرستان رشد نخواهد کرد.
وی در ادامه با بیان اینکه فقدان نشاط اجتماعی و غفلت از مسائل جوانان به چالشهای جدی در توسعه عمومی جامعه منجر شده است، افزود: به دلیل شرایط اقتصادی کشور و اتفاقات، جوانان بخشی از نشاط اجتماعی خود را از دست دادهاند، که در همین رابطه باید تدابیری در راستای افزایش امید به آینده اندیشیده شود زیرا بدون نشاط، نمیتوان به توسعه دست پیدا کرد.
توسلی با اشاره به اینکه شهرستان بهار دارای جوانان مستعدی است که برای ایجاد نشاط برای آنان اقدامات سازندهای باید انجام شود، تصریح کرد: هدف از این همایش این بوده که جوانان به مسئولین بگویند که چگونه میتوان نشاط را به جامعه بازگرداند؟ و جوانان چه کمکی میتوانند به ما بازگشت نشاط اجتماعی در بین جوانان داشته باشند؟
وی با اشاره به اینکه فقدان نشاط، بسیاری از مباحث را تحت تاثیر قرار میدهد و عدم نشاط باعث عدم توجه به کار فرهنگی، اقتصادی و تحرکات اثرگذار اجتماعی خواهد بود، ادامه داد: متأسفانه در جامعه شاهد افزایش سن ازدواج هستیم که فاصله سنی بین والدین و فرزندان را به دنبال دارد و باعث عدم درک متقابل میشود.
توسلی افزود: قسمت جوانان وزارت ورزش و جوانان تعطیل است، باید وزیر ورزش و جوانان پاسخگو باشد که معاونت جوانان ورزش و جوانان کجاست و چه کاری برای جوانان میکند و چه بحث و ایدهای برای بحث جوانان داشته است؟
ابراهیم لشکریآزاد، فرماندار شهرستان بهار هم در این همایش با بیان اینکه در رابطه با بحث سیبزمینی درصدد رفع مشکلات واحدهای تولیدی بهار هستیم، گفت: هر کدام از جوانان که طرحی در این راستا داشته باشد استقبال کرده و برای تسهیلگری رفع موانع تلاش میکنیم.
وی در رابطه با پرونده جزیره شادی مطالعات و اقداماتی داشتیم اما هنوز نتیجهای حاصل نشده و تلاش داریم این مشکل با کمک مسئولان قضایی رفع شود.
لشکریآزاد از ابلاغ دستور خرید کمرشکن برای این شهرستان خبرداد و گفت: دو دستگاه ماشین، روکش آسفالت، رفع پیچهای خطرناک و اصلاح روشنایی را نیز اداره کل و معاون راهداری وزیر برای این شهرستان قول مساعد دادهاند که ظرف یکسال آینده نتایج سفر معاون وزیر و مدیرکل راهداری مشخص میشود.
وی افزود: برای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی تلاش و دغدغه داریم که درصدد رفع آنها اصرار به تشکیل کارگروه تخصصی ویژه داریم.
انتهای خبر/158007/
- توسعه دیپلماسی اقتصادی کردستان با حضور در اکسپو ۲۰۲۵
- اقتصاد تک محصولی تهدیدی برای بهار است
- ظرفیتهای گردشگری و زیارت باید به زیست اقتصادی مردم گره خورد
- در بخش آب بدمصرفیم؛ اما صرفا مصرف زیاد عامل تنش آبی نیست
- جزئیات فرونشست زمین در 31 استان کشور + نقشه
- عارف: افزایش حجم مبادلات اقتصادی ایران و قرقیزستان امکانپذیر است
- نقش طلا در اقتصاد جهان از گذشته تا امروز
- رودمعجن؛ پتانسیلهای گردشگری و تأثیر آن بر توسعه اقتصادی و فرهنگی
- خسارت بارها و خودروهای سوخته بندر رجایی چگونه جبران میشود؟
- آخرین وضعیت گمرک شهیدرجایی/استقرار موقت کارکنان در محل جدید
- دستور رئیس قوه قضاییه برای برخورد با مقصرین حادثه بندر رجایی
- تسهیل نقلوانتقال معلمان به تهران/ شرط 5 سال سابقه برای خروج
- صادرات داروهای ایرانی به 40 کشور جهان/ رشد 30درصدی صادرات
- خوشنویسی؛ ابزاری برای بیان آرمانها و مشارکت در تحولات اجتماعی
- وجود اورژانس اجتماعی در هفت شهرستان چهارمحال و بختیاری
- وزارت آب و محیط زیست؛ سرپوشی بر مدیریت ناکارآمد وزارت نیرو؟
- طوفان شدید تهران 2 فوتی و 41 مصدوم بر جای گذاشت
- موتورسیکلت سواران پشت چراغ قرمز طرح ترافیک!
- پذیرش 1200 مصدوم حادثه بندرعباس در بیمارستانها/بستری 200 نفر
- 29 مصدوم و یک فوتی در اثر طوفان شدید پایتخت