مصطفی عبدالرحمان عبداله امروز ۹ آبان ماه در همایش جامع آشنایی با فرصتهای مشترک تجاری و سرمایهگذاری خوزستان و اقلیم کردستان عراق در اهواز اظهار کرد: پیوند ایران و اقلیم تنها تجاری نیست بلکه فرهنگی و اجتماعی است و هیچگاه در ایران حس غربت نمیکنیم و این کشور را خانه دوم خود میدانیم.
وی با اشاره به روابط دیرینه اقلیم کردستان و ایران افزود: توسعه این ارتباطات همواره به عنوان یک چشمانداز مورد توجه قرار دارد که در این زمینه اتحادیه واردکنندگان و صادرکنندگان اقلیم کردستان نقش پررنگی دارد.
عبدالرحمان عبداله افزود: اقلیم کردستان عراق همسایه قدیمی ایران است و ۱۲ مرز رسمی و نیمه رسمی با ایران دارد که تبادلات تجاری و اقتصادی از این مرزها انجام میشود.
رییس اتحادیه واردکنندگان و صادرکنندگان اقلیم کردستان عراق با اشاره به انعقاد تفاهمنامههای همکاری متعدد با نهادهای اقتصادی برخی شهرهای ایران گفت: بهرغم مسافت زیاد اقلیم با خوزستان اما بی شک با تفاهمنامهای که اخیرا در اتاق بازرگانی اهواز امضا شد امکان تسهیل روابط تجاری با این استان فراهم است.
وی بیان کرد: اکنون ۱۵ نفر از تجار و فعالان اقتصادی اقلیم کردستان، رییس شعبه صادرکنندگان و نایب رییس شعبههای کرکوک و سلیمانیه نیز در این سفر ما را همراهی کرده و امید است روابط ۲ طرف روز به روز بیشتر شود.
عبدالرحمان عبداله یادآور شد: اتحادیه اتحادیه واردکنندگان و صادرکنندگان اقلیم کردستان عراق بیش از ۱۰ هزار عضو دارد که برخی از آنها صاحب کارخانه و شرکتهای بزرگ تجاری هستند.
وی با تاکید بر ارتباطات دوستانه فعالان اقتصادی عضو این اتحادیه با ایرانیان مقیم در سلیمانیه و اربیل گفت: امیدواریم با تفاهمنامهای که اخیرا با اتاق اهواز منعقد شده است، شاهد گسترش همکاریهای اقتصادی با ایران باشیم.
رییس اتحادیه واردکنندگان و صادرکنندگان اقلیم کردستان عراق یادآورشد: این اتحادیه تاکنون ۳۳ تفاهمنامه کاری با اتحادیههای جهانی منعقد کرده که ۱۱ مورد آن مربوط به کشور ایران است.
عبدالرحمان عبداله یادآورشد: از فعالان اقتصادی و اعضای اتاق اهواز دعوت میشود تا در قالب هیاتهای تجاری برای ادامه همکاریهای مشترک به اقلیم کردستان سفر کنند.
انتهای خبر/85085/