پنجشنبه ۰۲ بهمن ۱۴۰۴
الخميس ٠٣ شعبان ١٤٤٧
Thursday 22 January 2026
متن خبر

دنیامالی: رئیس فدراسیون انتخاب می‌شود که اسپانسر پیدا کند نه اینکه فقط ما هزینه کنیم/با ورزشکارانی که جوانان را تحریک کردند برخورد می‌کنیم

دوشنبه ۲۹ دی ۱۴۰۴
دنیامالی: رئیس فدراسیون انتخاب می‌شود که اسپانسر پیدا کند نه اینکه فقط ما هزینه کنیم/با ورزشکارانی که جوانان را تحریک کردند برخورد می‌کنیم
وزیر ورزش و جوانان گفت:دلیل ندارد یک فوتبالیست که دلاری حقوق می گیرد، هر موردی را مطرح می کند و با ورزشکارانی که باعث شدند جوانان مردم جانشان را در خطر بیندازند برخورد می کنیم.

به گزارش خبرگزاری آگاه، احمد دنیا مالی وزیر ورزش و جوانان در مجمع عمومی کمیته ملی پارالمپیک ضمن تسليت شهادت برخی از هموطنان کشورمان در اتفاقات اخیر گفت: بار دیگر دشمنان ما شکست خوردند. رئیس جمهور فعلی آمریکا بداند قبل از او هم لفاظی های زیادی می شد اما اکنون زیر گور هستند و مردم ما محکم ایستاده اند. قهرمانان ما مانند جنگ دوباره روز در کنار مردم و نیروی های امنیتی بوده اند. 

وی افزود: امیدوارم قبل از اتمام سال جاری جلسه ای در جهت جنبش پارالمپیک داشته باشیم. خیلی ها آرزو می کنند روزی برسد که در المپیک برگزاری جدا برای توانیابان نداشته باشیم. جزو معدود کشور هایی هستیم که از ورزش قهرمانی حمایت می کنیم. چرا رئیس فدراسیون انتخابی است؟ انتخاب می شود که خود به دنبال اسپانسر برود. چقدر هزینه ورزش قهرمانی را ما بدهیم؟ زمانی که از خود متشکر باشیم انتظار داریم هر کاری که می کنیم برایمان دست بزنند. اگر نقدر درون نداشته باشیم مطمئن باشید کار جلو نمی رود. ورزشکار ما مدال هم که نمی گیرد می گوید چرا معاون وزیر نیامد به استقبال ما! جوان ما در یک رویداد مدال کسب می کند و بجای اینکه کار فرهنگی بکنیم، این توقعات ایجاد می شود که شق القمر کرده و همه باید به او زمین بدهند.

وی افزود: باید واقع گرا باشیم. منابع مالی محدودی هستند. اگر از منابع درست استفاده کنیم ۴۰ درصد بهره وری خواهیم داشت. برخی رسانه ها نقد می کنند این همراهان چرا در کاروان و اعزامی ها بودند. باید روایت سازی داشته باشیم. چهار نفر را برجسته می کنیم که ظرفیت ندارند و سپس توییت می کنند که چه می شود چه نمی شود. دلیل ندارد یک فوتبالیست که دلاری حقوق می گیرد، هر موردی را مطرح می کند. با ورزشکارانی که باعث شدند جوانان مردم جانشان را در خطر بیندازند برخورد می کنیم. ملت ما کم شهید نداده است. یه عده با شکم پر حرف هایی می زنند. اول از خودت ببخش و نشان بده کاری کردی. من آدم راضی نیستم و کار با من سخت است‌. باید دید ازبکستان چگونه عمل می کند و از آنها یاد بگیریم. بودجه قطعا مهم است. کرسی های بین‌المللی ما هم باید افزایش یابد.

دنیامالی تاکید کرد: پیست استاندارد نداریم که نداریم‌. همت کنید و تنبلی را کنار بگذارید. محسن شادی بدون پیست مدال طلا کسب کرد. مسئولیت داریم پرچم مقدس کشورمان را بالا بکشیم. در گزارشی که به دولت دادیم، تعداد مدال های کسب شده توسط دخترانمان برایشان جالب بود اما به آن دلبسته نمی شویم.

 

انتهای خبر/221205/

اخبار اقتصادی
آژانس مسافرتی سلام پرواز ایرانیان
اخبار اجتماعی
فروشگاه اینترنتی سفیر